Raliul Italiei: Fordul lui Hirvonen, distrus de un incendiu izbucnit din senin

de Daniel Popescu
Vineri, 06.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maşina Ford Fiesta RS WRC pilotată de Mikko Hirvonen a luat foc din senin pe traseul de legătură dintre două probe speciale ale Raliului Italiei şi a fost distrusă complet de flăcări.

Esential 6 era locul ocupat de Mikko Hirvonen in momentul producerii incendiului
Mikko Hirvonen a trecut vineri prin momente mai puţin plăcute în Raliul Italiei, după ce maşina Ford Fiesta RS WRC a luat foc pe traseul de legătură dintre a treia şi a patra probă specială.

Aflat pe locul şase în clasamentul general la finalul primelor trei probe speciale, pilotul echipei M-Sport a schimbat pneurile maşinii, însă la scurt timp a observat câteva scântei care s-au transformat rapid într-un incendiu.

Hirvonen şi copilotul său Jarmo Lehtinen au scăpat nevătămaţi din maşină, însă nu au putut stinge incendiul cu extintoarele din maşină. Ulterior, Hirvonen a admis că nu ştie cauzele pentru care a izbucnit incendiul, însă are o ipoteză personală în această privinţă.

"Am schimbat pneuriole şi am verificat presiunea, aşa cum este normal intre probele speciale, şi totul a fost în regulă.

Dar apoi maşina a luat foc fără niciun motiv. Când luptam cu focul, bara de protecţie era în regulă, dar uneori se poate rupe şi poate prinde evacuarea, ceea ce poate cauza un incendiu. Este ciudat", a declarat Hirvonen.

Oficialii echipei M-Sport s-au limitat să afirme că vor analiza cauzele după ce maşina va ajunge în parcul de service.

Masina lui Hirvonen, distrusa complet in incendiu

Via WRC

Comentarii (1)

  • sdfsdf
    f.o.r.d
    Found On Road, Dead
    Fix Or Repair Daily
    si altele
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru