Raliul Italiei

Luni, 17 Iunie 2019 | Motorsport

Dani Sordo a câștigat dramatic Raliul Italiei pentru Hyundai după o defecțiune tehnică a lui Tanak! Tempestini, podium la clasa WRC2

Dani Sordo a câștigat Raliul Italiei pentru Hyundai după ce avansul de peste 26 de secunde al liderului Ott Tanak s-a năruit în ultima proba specială în urma unei defecțiuni la direcții. Simone Tempestini a obținut locul trei la clasa WRC2, în timp ce Raul Badiu a încheiat pe locul 4 la Junior WRC.
Luni, 15 Iunie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei. Hyundai, două locuri pe podium!

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Italiei după ce Hyundai a ocupat prima poziţie în cea mai mare parte a timpului prin Hayden Paddon. Constructorul sud-coreean şi-a adjudecat totuşi o dublă clasare pe podium.
Joi, 11 Iunie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Italiei

Cea mai lungă zi de raliuri din ultimii 13 ani şi Creasta Micky pe care piloţii "plutesc" în aer pe o distanţă de 40 de metri sunt principalele atracţii ale Raliului Italiei de la sfârşitul acestei săptămâni.
Duminica, 08 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei după o pană suferită de Latvala

Sebastien Ogier a profitat de o pană suferită de coechipierul său Jari-Matti Latvala pentru a câştiga Raliul Italiei şi a-şi consolida astfel prima poziţie în clasamentul general.
Vineri, 06 Iunie 2014 | WRC

Raliul Italiei: Fordul lui Hirvonen, distrus de un incendiu izbucnit din senin

Maşina Ford Fiesta RS WRC pilotată de Mikko Hirvonen a luat foc din senin pe traseul de legătură dintre două probe speciale ale Raliului Italiei şi a fost distrusă complet de flăcări.
Joi, 05 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Italiei: noi provocări pe un traseu schimbat

Raliul Italiei propune un traseu schimbat pentru ediţia din acest an, în care Jari-Matti Latvala are nevoie de o nouă victorie pentru a lupta pentru titlu cu coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Marti, 25 Iunie 2013 | WRC

Ogier a dominat autoritar Raliul Italiei, Kubica a câştigat din nou la clasa WRC2

Sebastien Ogier a câştigat fără emoţii Raliul Italiei după ce a fost lider la finalul fiecărei probe speciale, în timp ce Robert Kubica a triumfat la clasa WRC2.
Duminica, 21 Octombrie 2012 | WRC

Hirvonen a obţinut în Raliul Italiei prima victorie pentru Citroen!

Mikko Hirvonen a câştigat duminică Raliul Italiei şi a obţinut astfel prima victorie din acest sezon şi prima victorie pentru Citroen în WRC.
Sambata, 20 Octombrie 2012 | WRC

Raliul Italiei, PS 9-14/16: Hirvonen rămâne lider detaşat

Mikko Hirvonen este la numai două probe speciale de victorie în Raliul Italiei la finalul unei zile dominate de norvegianul Mads Ostberg.
Sambata, 20 Octombrie 2012 | WRC

Raliul Italiei, PS 1-8/16: Hirvonen lider. Loeb, Solberg şi Latvala au abandonat

Mikko Hirvonen este lider autoritar în Raliul Italiei după ce Sebastien Loeb, Petter Solberg şi Jari Matti Latvala au abandonat în a doua zi a competiţiei.
Joi, 18 Octombrie 2012 | WRC

Raliul Italiei: Latvala, cel mai rapid în calificări

Jari Matti Latvala a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Italiei şi a ales să plece primul pe traseu în probele speciale de vineri.
Joi, 18 Octombrie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Italiei - Lupta pentru salvarea onoarei

Mikko Hirvonen speră să obţină prima victorie din 2012, iar Jari Matti Latvala, Petter Solberg şi Mads Ostberg luptă pentru locul trei într-un Raliu al Italiei care nu mai are nicio miză pentru Sebastien Loeb.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Iulie 2012 | WRC

Volkswagen Polo R WRC va debuta în Raliul Italiei

Volkswagen va participa la Raliul Italiei din luna octombrie cu noul Polo R WRC ca parte a pregătirilor pentru debutul programat în 2013, însă maşina nu va fi cronometrată pe traseu.
Joi, 12 Mai 2011 | WRC

Citroen laudă performanţa lui Loeb din Raliul Italiei

Oficialii Citroen au lăudat maniera impresionantă în care Sebastien Loeb a câştigat duminică Raliul Italiei după ce a plecat primul pe traseu în toate cele trei zile ale competiţiei.
Miercuri, 11 Mai 2011 | WRC

VIDEO: Rezultatul Raliului Italiei prin ochii constructorilor

Automarket vă prezintă rezumatul Raliului Italiei din perspectiva celor trei constructori implicaţi în competiţie: Citroen, Ford şi Mini.
Marti, 10 Mai 2011 | WRC

Solberg răsuflă uşurat după primul podium din sezonul 2011

Petter Solberg se simte uşurat după ce în Raliul Italiei a obţinut primul podium din acest sezon, la capătul unei etape pe care consideră că o putea câştiga.
Luni, 09 Mai 2011 | WRC

Loeb admite că nu a fost uşor să câştige Raliul Italiei

Sebastien Loeb a câştigat detaşat Raliul Italiei, însă pilotul Citroen explică dificultatea de a pleca primul pe traseu în toate cele 18 probe speciale.
Duminica, 08 Mai 2011 | WRC

Sebastien Loeb a câştigat Raliul Italiei!

Sebastien Loeb a obţinut a doua victorie a sezonului în Raliul Italiei, iar podiumul a fost completat de Mikko Hirvonen şi Petter Solberg.
Sambata, 07 Mai 2011 | WRC

Raliul Italiei, PS 12-14/18: Loeb continuă marşul triumfal spre victorie

Sebastien Loeb are un avans de peste 28 de secunde la conducerea Raliului Italiei cu numai patru probe speciale înainte de final.
Sambata, 07 Mai 2011 | WRC

Raliul Italiei, PS 8-11/18: Loeb îşi menţine avansul în frunte

Sebastien Loeb continuă să aibă un avans de peste 35 de secunde în Raliul Italiei după 11 probe speciale, însă Mikko Hirvonen a revenit puternic şi a urcat pe locul doi.

Tag-uri similare

regulament, FIA, WRC, Raliul Italiei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru