Mikko Hirvonen

Joi, 08 Mai 2014 | WRC

Avancronica Raliului Argentinei: spectacol sud-american pe macadam

Campionatul Mondial de Raliuri ajunge la sfârşitul acestei săptămâni în Argentina, acolo unde piloţii vor fi întâmpinaţi de numeroase porţiuni cu bălţi, poduri înguste de fier şi mulţi fani.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | WRC

Ogier a dominat Raliul Portugaliei, iar Hirvonen a obţinut primul podium pentru M-Sport

Sebastien Ogier a câştigat fără emoţii Raliul Portugaliei pentru Volkswagen, iar podiumul a fost completat de Mikko Hirvonen (M-Sport) şi Mads Ostberg (Citroen). Jari Matti Latvala (Volkswagen)şi Robert Kubica (M-Sport) s-au numărat printre piloţii care au suferit accidente.
Joi, 03 Aprilie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Portugaliei - momentul adevărului

Raliul Portugaliei este considerat primul eveniment al sezonului de WRC care evidenţiază adevărata valoare a piloţilor. România va fi reprezentată la categoria WRC Junior de Simone Tempestini, care va concura cu un Citroen DS3 R3.
Luni, 10 Martie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Mexicului. Neuville a obţinut primul podium pentru Hyundai

Sebastien Ogier a redevenit lider în clasamentul general după ce a câştigat Raliul Mexicului în faţa coechipierului Jari-Matti Latvala, în timp ce Hyundai a obţinut primul podium prin Thierry Neuville.
Joi, 06 Martie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Mexicului - luptă internă la înălţime

Sebastien Ogier vrea să-şi ia revanşa în faţa coechipierului şi liderului clasamentului general Jari Matti Latvala în Raliul Mexicului, acolo unde piloţii concurează la altitudini de 2800 de metri.
Luni, 10 Februarie 2014 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Suediei după o eroare prematură a lui Ogier

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Suediei şi a urcat pe prima poziţie în clasamentul general al WRC după ce Sebastien Ogier a comis o eroare în timp ce era lider şi a terminat doar pe locul şase.
Miercuri, 05 Februarie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Suediei - provocarea zăpezii scandinave

Raliul Suediei reprezintă o provocare specială pentru piloţii din Campionatul Mondial de Raliuri prin prisma stratului consistent de zăpadă, a gheţii şi a frigului pătrunzător.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | WRC

M-Sport a prezentat noile culori pentru sezonul 2014 de WRC

M-Sport a dezvăluit noile culori pentru maşinile Ford Fiesta RS WRC cu care va concura în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Marti, 07 Ianuarie 2014 | WRC

Hirvonen nu regretă eşecul experienţei de la Citroen

Mikko Hirvonen susţine că nu are niciun regret în privinţa celor doi ani petrecuţi la Citroen, chiar dacă a obţinut o singură victorie pentru constructorul francez.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | WRC

Hirvonen, Kubica şi Evans vor concura pentru M-Sport în sezonul 2014 al WRC

Mikko Hirvonen va reveni la M-Sport în sezonul 2014 şi îl va avea drept coechipier pe debutantul Elfyn Evans. Robert Kubica va concura de asemenea un sezon complet pe a treia maşină Ford Fiesta RS WRC cu propriul sponsor.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | WRC

Citroen va anunţa piloţii echipei de WRC în 16 decembrie

Citroen va anunţa în 16 decembrie programul pentru sporturile cu motor din sezonul 2014, inclusiv linia de piloţi pe care o va alinia în Campionatul Mondial de Raliuri.
Duminica, 17 Noiembrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului de WRC

Sebastien Ogier a dominat autoritar Raliul Marii Britanii şi a încheiat în stil de mare campion sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Noiembrie 2013 | WRC

Hirvonen, creditat cu mari şanse să semneze cu M-Sport pentru 2014

Mikko Hirvonen va reveni la M-Sport în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri, după numai doi ani petrecuţi la Citroen, potrivit presei internaţionale.
Joi, 31 Octombrie 2013 | WRC

M-Sport încearcă să-l readucă la echipă pe Hirvonen

Malcolm Wilson a confirmat interesul pentru a-l readuce la M-Sport pe Mikko Hirvonen, însă finlandezul vrea să concureze doar pentru o echipă cu care să lupte pentru victorii.
Luni, 28 Octombrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Spaniei după o revenire spectaculoasă şi a adus titlul constructorilor pentru Volkswagen

Sebastien Ogier a recuperat spectaculos timpul pierdut în urma unei pene şi a câştigat la pas Raliul Spaniei. În urma performanţei, Volkswagen a cucerit matematic titlul constructorilor.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | WRC

Citroen are cinci piloţi pe lista scurtă pentru sezonul 2014

Citroen a confirmat vineri că Mikko Hirvonen, Dani Sordo, Kris Meeke, Robert Kubica şi Mads Ostberg luptă pentru cele două locuri disponibile la echipă pentru sezonul 2014 al WRC.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | WRC

Citroen va decide linia de piloţi pentru 2014 "în ultimul moment"

Citroen va stabili numele coechipierilor lui Khalid Al-Qassimi pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Luni, 16 Septembrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei, dar aşteaptă Raliul Franţei pentru a deveni campion

Sebastien Ogier a dominat Raliul Australiei şi a fost la un pas să câştige matematic titlul mondial, însă va fi nevoit să aştepte încoronarea până la Raliul Franţei.
Luni, 26 August 2013 | WRC

Dani Sordo a obţinut în Germania prima victorie din carieră în WRC

Dani Sordo a câştigat Raliul Germaniei şi a obţinut astfel prima victorie în WRC după o luptă pasionantă cu Thierry Neuville. Sebastien Ogier şi Jari Matti Latvala au abandonat.
Marti, 06 August 2013 | WRC

Citroen: "Suntem frustraţi că nu am terminat pe podium în Raliul Finlandei"

Yves Matton, şeful Citroen Racing, a admis că este frustrat că echipa pe care o conduce nu a obţinut niciun loc pe podium în Raliul Finlandei.

Tag-uri similare

Ford, WRC, Fiesta, Ford Fiesta, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb, raliuri, Mikko Hirvonen, Citroen WRC, IRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru