M-Sport încearcă să-l readucă la echipă pe Hirvonen

de Daniel Popescu
Joi, 31.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Malcolm Wilson a confirmat interesul pentru a-l readuce la M-Sport pe Mikko Hirvonen, însă finlandezul vrea să concureze doar pentru o echipă cu care să lupte pentru victorii.

Esential 6 ani a concurat Hirvonen pentru M-Sport in epoca Ford
Mikko Hirvonen traversează unul dintre cele mai modeste sezoane din ultimii ani, întrucât ocupă doar locul cinci în clasamentul general înaintea ultimei etape fără să fi obţinut vreo victorie.

Pilotul echipei Citroen este pe lista de cinci candidaţi a constructorului francez pentru sezonul următor, însă a primit o ofertă şi din partea celor de la M-Sport.

Hirvonen a concurat pentru M-Sport în perioada 2006-2011, pe vremea când echipa era sprijinită de constructorul Ford, aducându-şi contribuţia la două titluri mondiale la constructori. Malcolm Wilson, şeful M-Sport a admis că speră să-l convingă pe Hirvonen să revină la echipă.

Aceasta a fost a doua lui casă şi ar fi grozav să-l aducem înapoi.

Malcolm Wilson
Sef M-Sport
"Aceasta a fost a doua lui casă şi ar fi grozav să-l aducem înapoi.
A făcut o treabă fantastică pentru noi când a fost aici şi ne-a ajutat să câştigăm titluri mondiale. S-a bucurat să facă parte din echipă şi m-am bucurat să-l am şi eu"
, a declarat el.

În schimb, Hirvonen pare interesat să continue alături de Citroen, în ciuda faptului că este îngrijorat că programul francezilor pentru WTCC ar putea reduce interesul pentru raliuri.

"Principalul obiectiv pentru Citroen în anul următor sunt cursele pe circuit, aşa că trebuie să mă gândesc ce fel de program va fi. Vreau să fiu în cea mai bună poziţie pentru campionat în anul următor şi în viitor. Nu vreau doar să fiu prin zonă, vreau să fiu competitiv şi să lupt mai mult pentru victorie decât în acest an", a precizat finlandezul.

Interesul celor de la M-Sport pentru Hirvonen vine în contextul apariţiei speculaţiilor potrivit cărora Thierry Neuville, ocupantul locului doi în clasamentul general, va pleca de la echipă, urmând să semneze un contract cu Hyundai.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru