Citroen are cinci piloţi pe lista scurtă pentru sezonul 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 25.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a confirmat vineri că Mikko Hirvonen, Dani Sordo, Kris Meeke, Robert Kubica şi Mads Ostberg luptă pentru cele două locuri disponibile la echipă pentru sezonul 2014 al WRC.

Esential 5 este numarul pilotilor care lupta pentru cele doua locuri disponibile la Citroen in 2014
Citroen va aborda sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri cu numai trei maşini de uzină, dintre care una este rezervată pentru Khalid Al Qassimi ca parte a contractului de sponsorizare cu Abu Dhabi.

Pentru celelalte două locuri se luptă însă alţi cinci piloţi, Mads Ostberg, Robert Kubica şi Kriss Meeke fiind pe lista scurtă alături de piloţii titulari din acest an, Mikko Hirvonen şi Dani Sordo.

Şeful Yves Matton a admis însă că nu ştie exact când va lua o decizie finală în privinţa liniei de piloţi şi nu crede că aceasta va fi stabilită integral înainte de finalul sezonului.

Sper să am un pilot înainte de Raliul Marii Britanii, dar nu cred că voi avea un răspuns final în privinţa ambilor piloţi până la finalul acelui raliu.

Yves Matton
Sef Citroen Racing
"Niciun contract nu a fost semnat, dar vă pot spune că avem o listă scurtă de cinci piloţi: Ostberg, Meeke şi Kubica, pe lângă Sordo şi Hirvonen.
În acest moment nu am luat o decizie finală. Lucrăm la asta, dar sper să am un pilot înainte de Raliul Marii Britanii (n.r - ultima etapă a sezonului, din 17 noiembrie). Dar nu cred că voi avea un răspuns final în privinţa ambilor piloţi până la finalul acelui raliu"
, a precizat francezul pentru site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri.

Matton a exclus posibilitatea de a semna un contract cu Thierry Neuville, întrucât belgianul a declinat oferta în mijlocul speculaţiilor că a semnat cu Hyundai.

"Managerii lui Neuville mi-au spus că nu sunt interesaţi de ofertă. Nu vă voi explica natura ofertei, dar se pare că nu sunt interesaţi să negocieze", a adăugat el.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru