Hirvonen, creditat cu mari şanse să semneze cu M-Sport pentru 2014

de Daniel Popescu
Joi, 14.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mikko Hirvonen va reveni la M-Sport în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri, după numai doi ani petrecuţi la Citroen, potrivit presei internaţionale.

Esential 1 este numarul victoriilor obtinute de Hirvonen pentru Citroen in doi ani
11 victorii a obtinut Hirvonen pentru Ford (M-Sport) in perioada 2006-2011
Mikko Hirvonen este foarte aproape să semneze un contract cu M-Sport pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Potrivit unor surse citate de publicaţia Autosport, finlandezul are de stabilit doar ultimele detalii ale înţelegerii înainte de a-şi pune semnătura pe contract. Acesta va deveni practic pilotul de referinţă al echipei după ce Thierry Neuville, care ocupă locul doi în clasamentul general înaintea ultimei etape din Marea Britanie, a ales să semneze cu Hyundai.

Hirvonen a mai concurat pentru M-Sport timp de şase sezoane complete intre 2006-2011, pe vremea când echipă era sprijinită de constructorul Ford. Ulterior, el a plecat la Citroen din dorinţa de a câştiga titlul mondial, însă a obţinut o singură victorie în cei doi ani petrecuţi la echipă.

Încă nu ştiu nimic despre anul viitor, dar ar fi bine să ştiu în curând.

Mikko Hirvonen
Pilot Citroen
"Aşa cum ne aşteptam, lucrurile încep să se clarifice acum, după ce înţelegerea lui Neuville a fost confirmată.
Revenirea lui Hirvonen la M-Sport este logică, am văzut cât de puternică poate fi o astfel de combinaţie în trecut şi poate fi la fel şi în viitor"
, a declarat sursă pentru Autosport.

Informaţiile au fost negate de Hirvonen, care susţine că nu ştie ce se va întâmpla după Raliul Marii Britanii de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Încă nu ştiu nimic despre anul viitor, dar ar fi bine să ştiu în curând, pentru a cunoaşte planurile pentru teste şi alte lucruri de acest gen de după Raliul Marii Britanii", a precizat el.

Hirvonen era pe lista de cinci candidaţi a celor de la Citroen pentru cele două locuri disponibile la echipa de uzină, alături de Dani Sordo, Kris Meeke, Robert Kubica şi Mads Ostberg.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru