Citroen va decide linia de piloţi pentru 2014 "în ultimul moment"

de Daniel Popescu
Miercuri, 02.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen va stabili numele coechipierilor lui Khalid Al-Qassimi pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Citroen a confirmat recent că va utiliza trei maşini de uzină pentru campania din sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri, una dintre acestea fiind deja rezervată pentru Khalid Al-Qassimi, care intermediază contractul de sponsorizare al echipei cu Abu Dhabi.

Totuşi, o decizie finală în privinţa coechipierilor acestuia va fi luată "în ultimul moment", potrivit şefului Yves Matton, care a admis că şi cei din Abu Dhabi vor avea un cuvânt de spus în această privinţă.

"Abu Dhabi şi (compania petrolieră) Total sunt marii noştri parteneri, aşa că înainte de a lua decizia finală vom vorbi cu ei. Cu siguranţă nu vrem un pilot care nu este pe aceeaşi lungime de undă cu ei", a declarat francezul.

Vom amâna decizia până în ultimul moment, pentru a lăsa uşa deschisă.

Khalid Al-Qassimi
Pilot Citroen Racing
De altfel, inclusiv Al-Qassimi a sugerat că se va implica în procesul de selecţie pentru sezonul următor şi nu a exclus posibilitatea de a schimba complet linia de piloţi.

"Vom amâna decizia până în ultimul moment, pentru a lăsa uşa deschisă.

Am vorbit deja cu unii piloţi pentru a obţine o primă impresie şi poate că vor fi piloţi noi. Maşină poate în continuare să câştige, aşa că trebuie să punem presiune pe piloţi şi să analizăm opţiunile", a precizat el.

Mikko Hirvonen şi Dani Sordo au şanse să-şi păstreze locurile la echipă, însă Citroen este interesată şi de serviciile lui Thierry Neuville şi Kris Meeke.

Via MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru