Thierry Neuville

Luni, 07 Decembrie 2020 | General

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al șaptelea titlu de campion. Hyundai se impune în clasamentul pe echipe

Sebastien Ogier (Toyota) a câștigat Rally Monza, ultima etapă sezonului 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri. În urma acestui rezultat, pilotul francez obține al șaptelea titlu de campion mondial. În clasamentul pe echipe, Hyundai se impune în fața Toyota cu un avans de doar 5 puncte.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Dani Sordo a câștigat Raliul Sardiniei, iar Hyundai urcă pe prima poziție în clasamentul constructorilor

Dani Sordo (Hyundai) a câștigat ediția din acest an a Raliului Sardiniei. Thierry Neuville (Hyundai) a încheiat pe locul secund în clasamentul etapei, iar podiumul a fost completat de Sebastien Ogier (Toyota).
Luni, 21 Septembrie 2020 | General

Campionatul Mondial de Raliuri: Elfyn Evans a câștigat Raliul Turciei și a devenit noul lider al clasamentului general

Elfyn Evans s-a impus în Raliul Turciei. Pilotul Toyota revine astfel pe prima poziție a clasamentului general provizoriu și are un avans de 18 puncte în fața coechipierului Sebastien Ogier. Podiumul din Turcia a fost completat de Thierry Neuville (Hyundai) și Sebastien Loeb (Hyundai).
Luni, 07 Septembrie 2020 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Estoniei: podiumul a fost completat de Craig Breen și Sebastien Ogier

Ott Tanak a câștigat Raliul Estoniei și își trece în cont prima victorie în culorile Hyundai. Pe locul secund a încheiat Craig Breen (Hyundai), în timp ce podiumul a fost completat de Sebastien Ogier (Toyota).
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Video. Primele cadre oficiale cu viitorul Hyundai i20 N: Hot Hatch-ul camuflat a fost testat în zona de nord a Europei

Hyundai a publicat două clipuri video cu prototipul viitorului i20 N. Testele au avut loc în Arjeplog, Suedia, iar pilotul Thierry Neuville este cel care oferă câteva informații referitoare la viitorul Hot Hatch. Prezentarea lui i20 N este programată pentru anul curent.
Duminica, 26 Ianuarie 2020 | Motorsport

Thierry Neuville câștigă Raliul Monte Carlo: Sebastien Ogier și Elfyn Evans au completat podiumul

Thierry Neuville a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de 12.6 secunde în fața francezului Sebastien Ogier. Elfyn Evans termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața finlandezului Esapekka Lappi.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2020: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri ale sezonului

M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele trei echipe care se vor duela în 2020 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care vor concura în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Motorsport

Ott Tanak, noul campion mondial de raliuri, se desparte de Toyota: estonianul a semnat cu Hyundai

Ott Tanak a semnat pe o perioadă de doi cu Hyundai. Astfel, pilotul estonian părăsește Toyota, echipa cu care a câștigat primul său titlu de campion mondial de raliuri.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak a devenit campion în urma performanței din Spania. Estonianul încheie dominația de 15 ani a piloților francezi

Ott Tanak reușește să oprească dominaților piloților francezi din WRC. Dacă în ultimii 15 ani, Loeb și Ogier au câștigat fără întrerupere, estonianul reușește să se impună în sezonul actual ca urmare a performanței din penultima etapă desfășurată în Spania.
Luni, 26 August 2019 | Motorsport

Triplă pentru Toyota în Raliul Germaniei: Ott Tanak câștigă etapa din WRC

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Germaniei și și-a trecut în cont a cincea victorie a senzonului. Pe locul secund a încheiat Kris Meeke, în timp ce podiumul a fost completat de Jari-Matti Latvala. Toate cele trei echipaje fac parte din echipa Toyota Gazoo Racing WRT.
Luni, 03 Iunie 2019 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Portugaliei: Thierry Neuville și Sebastien Ogier au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Portugalia. Aceasta a fost a treia victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Thierry Neuville, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Ogier.
Luni, 29 Aprilie 2019 | Motorsport

Thierry Neuville obține a doua victorie din actuala stagiune a Campionatului Mondial de Raliuri: belgianul s-a impus în Raliul Argentinei

Belgianul Thierry Neuville a obținut a doua victorie consecutivă în Campionatul Mondial de Raliuri. Podiumul a fost completat de Andreas Mikkelsen și de Sebastien Ogier.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Aprilie 2019 | Motorsport

Prima victorie pentru Thierry Neuville în actuala stagiune a Campionatului Mondial de Raliuri: belgianul a câștigat Raliul Corsicii după un final dramatic

Elfyn Evans a dominat cea de-a patra etapă a WRC, însă o pană de cauciuc pe ultima probă specială a făcut ca pilotul M-Sport Ford să încheie pe locul al treilea. Thierry Neuville și Sebastien Ogier au profitat de ghinionul lui Evans, cei doi clasându-se la finalul etapei din Corsica pe primele două poziții.
Luni, 11 Martie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Mexicului: francezul obține a doua victorie a sezonului

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Mexicului și își trece în cont a doua victorie a sezonului. Locul secund a fost ocupat de estonianul Ott Tanak, pilotul Toyota reușind astfel să-și păstreze poziția de lider în cadrul clasamentului general.
Luni, 18 Februarie 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Suediei: pilotul Toyota trece pe prima poziție în clasamentul general

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și a urcat pe prima poziție în clasamentul general. Pe locul secund a terminat Esapekka Lappi (Citroen), în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Thierry Neuville (Hyundai).
Duminica, 27 Ianuarie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Monte Carlo: francezul aduce victoria cu numărul 100 din istoria Citroen în WRC

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de doar 2.2 secunde în fața belgianului Thierry Neuville. Estonianul Ott Tanak termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața lui Sebastien Loeb.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al șaselea titlu de campion. Toyota se impune în clasamentul pe echipe

Echipajul Sebastien Ogier - Julien Ingrassia a obținut pentru a șasea oară consecutiv titlul de campion în cadrul WRC. Toyota Gazoo Racing este echipa campioană în 2018.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2018: Sebastien Loeb câștigă etapa din Spania

Sebastien Loeb, francezul cu 9 titluri de campion mondial în WRC, s-a impus în etapa din Spania. Pilotul Citroen a câștigat pentru a noua oară în carieră singura etapă din Mondialul de Raliuri care se desfășoară atât pe asfalt, cât și pe macadam.
Joi, 09 August 2018 | Reportaj

Shell Drive On Experience: o zi de vis pe circuit alături de Thierry Neuville, Dani Sordo și Augusto Farfus

Pentru a onora momentul lansării noii game de lubrifianți Helix Ultra, Shell ne-a invitat în sudul Franței pentru o zi de vis pentru un pasionat de motorsport: copilot al lui Thierry Neuville în Hyundai i20 WRC și al lui Augusto Farfus într-un BMW M4.

Tag-uri similare

Citroen, Thierry Neuville
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru