Citroen: "Suntem frustraţi că nu am terminat pe podium în Raliul Finlandei"

de Daniel Popescu
Marti, 06.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Yves Matton, şeful Citroen Racing, a admis că este frustrat că echipa pe care o conduce nu a obţinut niciun loc pe podium în Raliul Finlandei.

Esential 196 de puncte a acumulat Citroen in sezonul 2013
Citroen a câştigat Raliul Finlandei în 2011 şi 2012 prin intermediul lui Sebastien Loeb, însă retragerea parţială a francezului din Campionatul Mondial de Raliuri a lăsat un gol greu de acoperit în acest an.

Mikko Hirvonen a fost cel mai aproape de victorie, însă după rezultatele bune din prima zi a derapat în PS 12 şi ulterior a ocupat doar locul 12.

Coechipierul său Dani Sordo nu a putut termina mai sus de locul cinci, iar Kris Meeke, care şi-a făcut o apariţie singulară în acest sezon pentru Citroen, a abandonat în penultima proba specială. Yves Matton, şeful Citroen Racing, a admis că este dezamăgit de prestaţia echipei în Finlanda şi, mai ales, că nu a obţinut niciun loc pe podiumul de premiere.

Să nu avem niciuna dintre maşinile noastre pe podium este frustrant pentru întreaga echipă.

Yves Matton
Sef Citroen Racing
"Să nu avem niciuna dintre maşinile noastre pe podium este frustrant pentru întreaga echipă, în special având în vedere nivelul de performanţă arătat de Hirvonen la startul raliului.
Suntem dezamăgiţi pentru Kris Meeke, care a produs o performanţă impresionantă în primul său raliu cu DS3 WRC. Este păcat că nu a convertit forma foarte bună într-un rezultat. Vom începe să ne gândim la Raliul Germaniei, care va marca revenirea Campionatului Mondial de Raliuri pe asfalt"
, a declarat el citat de site-ul oficial competiţiei.

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, Citroen ocupă locul doi în clasamentul constructorilor cu 196 de puncte, la 55 de puncte în spatele rivalilor de la Volkswagen, care au dominat sezonul 2013 prin Sebastien Ogier.

Via WRC

Comentarii (1)

  • iceman
    M Hirvonen a terminat pe 4 si a luat 12 puncte
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru