M-Sport a prezentat noile culori pentru sezonul 2014 de WRC

de Daniel Popescu
Luni, 13.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
M-Sport a dezvăluit noile culori pentru maşinile Ford Fiesta RS WRC cu care va concura în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Esential 3 masini Ford Fiesta RS WRC va alinia la start M-Sport in Campionatul Mondial de Raliuri
M-Sport nu va mai fi sprijinită financiar de statul Qatar în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri, motiv pentru care echipa britanică a optat pentru schimbarea radicală a culorilor.

Astfel, noile culori predominante ale maşinilor Ford Fiesta RS WRC cu care vor concura Mikko Hirvonen şi Elfyn Evans sunt albastru şi negru. Alegerea a avut la baza culorile tradiţionale ale partenerilor echipei, în contextul în care echipa va primi în continuare sprijin tehnic din partea constructorul Ford, pe lângă colaborările cu producătorul de uleiuiri de motor Castrol şi furnizorul de pneuri Michelin.

"Sunt foarte bucuros să dezvălui noile culori pentru M-Sport. S-a muncit foarte mult până acum şi trebuie să evidenţiez eforturile fiecărui membru al echipei noastre dedicate. Continuăm relaţia noastră excelentă cu Ford, al cărei suport tehnic de nepreţuit ne ajută la designul şi dezvoltarea maşinilor noastre de raliuri", a precizat Malcolm Wilson, şeful echipei M-Sport.

Pe lângă Hirvonen şi Evans, M-Sport va alinia la start un al treilea Ford Fiesta RS WRC pentru Robert Kubica (foto 2), care va utiliza culori personalizate şi va avea inscripţionat pe maşină propriul sponsor, compania poloneză petrolieră Lotos.

Sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri va începe la sfârşitul acestei săptămâni cu Raliul Monte Carlo.

Via M-Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru