Sebastian Loeb

Luni, 10 Decembrie 2018 | Motorsport

Loeb, șanse minime să concureze în WRC în 2019: Hyundai neagă existența unui contract cu campionul francez

Hyundai a negat speculațiile cu privire la semnarea unui contract cu Sebastien Loeb, astfel că multiplul campion mondial de raliuri are șanse minime să concureze în WRC în 2019.
Marti, 28 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Citroen DS3 Racing primeşte o ediţie specială în cinstea lui Sebastian Loeb

Citroen aduce la Geneva o ediţie specială a lui DS3 Racing. Aceasta îi este dedicată lui Sebastian Loeb, octuplu campion mondial în WRC.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Motorsport

Raikkonen, Loeb si Coulthard ar putea concura la Le Mans

Editia 2010 a competitiei de 24 de ore de la Le Mans i-ar putea avea ca piloti pe Kimi Raikkonen, Sebastian Loeb si David Coulthard, care vor concura la bordul unui Peugeot 908 HDi al echipei Red Bull.
Sambata, 05 Decembrie 2009 | General

Loeb are sanse mari sa piloteze pentru Peugeot in Le Mans

Sebastian Loeb ar putea concura in cursa de 24 de ore de la Le Mans alaturi de divizia sport de la Peugeot. Decizia finala va fi luata anul viitor, in luna februarie.
Luni, 05 Octombrie 2009 |

Raliul Cataluniei: Loeb castiga, titlul se va decide in Tara Galilor

Sebastian Loeb si Mikko Hirvonen se vor lupta in Raliul din Tara Galilor pentru titlul de campion in WRC in sezonul 2009. Ultima etapa din campionatul WRC va avea loc in weekendul 23-25 octombrie.

Tag-uri similare

Audi, Red Bull, Peugeot, Kimi Raikkonen, Le Mans, TDI, Campionatul Mondial de Raliuri, cursa de 24 de ore de la Le Mans, raliuri, Mikko Hirvonen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru