Citroen DS3 Racing primeşte o ediţie specială în cinstea lui Sebastian Loeb

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.02.2012
Citroen aduce la Geneva o ediţie specială a lui DS3 Racing. Aceasta îi este dedicată lui Sebastian Loeb, octuplu campion mondial în WRC.

Citroen aduce la Salonul Auto de la Geneva o ediţie specială a lui DS3 Racing. Aceasta primeşte numele lui Sebastian Loeb şi va fi construită în doar 200 de unităţi. Fiecare exemplar va avea o plăcuţă numerotată şi semnată la bord şi prezintă o serie de elemente speciale. Printre acestea enumerăm sistemul de navigaţie Citroen MyWay şi combinaţiile de culori speciale folosite la interior şi la exterior. Toate exemplarele DS3 Racing Sebastian Loeb vor fi vopsite negru mat cu efect texturat şi vor avea ornamente roşii.

Citroen este primul constructor care lansează un model cu acest tip de vopsea. Finisajul special este mai robust şi pune în valoare liniile maşinii. Elementele puse în valoare cu roşu sunt: plafonul, capacele oglinzilor laterale, grila faţă, bordul şi maneta schimbătorului de viteze. La interior, plafonul are o plăcuţă specială pe care este inscripţionat numărul din seria limitată din care face parte şi este echipat cu o serie de elemente speciale.

Pe lângă noul DS3 Racing Sebastian Loeb, Citroen vine la Geneva cu o serie de alte modele. Din listă enumerăm DS5 Hybrid4, C4 Aircross, noul C1Berlingo Multispace, DS4 Racing ConceptC3 RedBlock, DS4 Purple şi ediţiile limitate Rendes-Vous ale lui DS4 şi DS5.

Via | Newspress.co.uk (înreg.)

Comentarii (2)

  • Citroen
    Meserie! Super-masinuta.
    7 1
  • ani[I]aL_2008
    JOS PALARIA, CITROEN!
    Foarte frumoasa masina, design tineresc si "altceva" decat nemtoaicele de la AUDI sau VW.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru