Feedback

Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Luni, 17 Iunie | Motorsport

Rezumat video de 60 de minute: Toyota a câștigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu echipajul #8 Alonso, Nakajima și Buemi după o pană a echipajului #7

Echipajul Toyota #8 (Fernando Alonso, Kazuki Nakajima și Sebastien Buemi) a obținut o victorie nesperată în Cursa de 24 de ore de la Mans după ce echipajul #7 (Mike Conway, Kamui Kobayashi și Jose Maria Lopez) a suferit o pană cu numai 62 de minute înainte de final.
Vineri, 14 Iunie | Motorsport

Schimbări majore în Cursa de 24 de ore de la Le Mans: la clasa LMP1 de prototipuri vor putea concura și hypercar-uri de serie

Producătorii de hypercar-uri vor avea posibilitatea de a concura la clasa de prototipuri a Campionatului Mondial de Anduranță și, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans, începând din 2020. Toyota și Aston Martin și-au anunțat deja participarea.
Luni, 10 Iunie | Modele noi

Alpine pregătește o surpriză pentru fani: o nouă versiune a modelului A110 va debuta cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans

Alpine A110 va primi o versiune de stradă și mai sportivă. Varianta va fi expusă în 16 iunie cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | F1 TOP

Alonso va concura în Cursa de 24 de ore de la Le Mans pentru Toyota: "Este o mare provocare, dar am șanse să câștig"

Fernando Alonso va concura în acest an pentru Toyota în Campionatul Mondial de Anduranță, inclusiv în Cursa de 24 de ore de la Le Mans, pe lângă sezonul de Formula 1 cu McLaren.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Cu un pas mai aproape de Cursa de 24 de ore de la Le Mans: Alonso a efectuat primul test cu un prototip Toyota LMP1

Fernando Alonso a parcurs peste 100 de tururi în cadrul unui test efectuat cu prototipul Toyota pentru Le Mans, în mijlocul speculațiilor că va concura în Cursa de 24 de ore de anul viitor.
Vineri, 31 Martie 2017 | Motorsport

Confruntarea titanilor în Campionatul Mondial de Anduranță: Porsche și Toyota își ascut armele pentru a câștiga Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Porsche și Toyota au prezentat vineri prototipurile cu care vor lupta în Campionatul Mondial de Anduranța, iar ambii constructori își propun să câștige Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Feature

Americanii au și ei Le Mans-ul lor: am asistat la Cursa de 24 de ore de la Daytona

Automarket a asistat la ediția cu numărul 55 a Cursei de 24 de ore de la Daytona, Statele Unite, una dintre cele mai dificile curse de anduranță din lume alături de cea de la Le Mans.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Modele noi

Porsche îşi ascute armele pentru Le Mans: Porsche 911 RSR are motor amplasat central de 4.0 litri şi 510 cai putere

Porsche 911 RSR este maşina de curse cu care constructorul german va concura la clasa GT a Cursei de 24 de ore de la Le Mans. Aceasta are pentru prima oară un motor amplasat central care furnizează 510 CP.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul de Anduranţă: Audi se retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans la sfârşitul lui 2016

Audi se retrage din Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, la sfârşitul sezonului 2016, pentru a se concentra pe competiţia de monoposturi electrice Formula E.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Motorsport

Era doar o chestiune de timp: Audi s-ar putea retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans după 2017. Porsche ar rămâne singurul brand VW în competiţie

Audi a decis să se retragă din Cursa de 24 de ore de la Le Mans după ediţia de anul viitor, potrivit unor surse din cadrul constructorului german. Porsche ar urma astfel să rămâne singurul brand Volkswagen în competiţie.
Miercuri, 03 August 2016 | Motorsport

Demonstraţie de abilitaţi: Audi ar putea dezvolta un prototip de curse alimentat cu hidrogen pentru Le Mans

Audi este pregătită să dezvolte un prototip de curse cu propulsie de hidrogen pentru Le Mans, însă va începe proiectul numai când astfel de maşini vor deveni populare în industria de serie.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Formula 1

Button sugerează că se va retrage din F1. Britanicul ar putea concura la Le Mans

Jenson Button a oferit primele indicaţii că urmează să se retragă din Formula 1 la sfârşitul anului. Presa britanică afirmă că pilotul McLaren se va refugia în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru a concura la Le Mans.
Joi, 27 August 2015 | Motorsport

Porsche extinde participarea la clasa LMP1 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans până în 2018

Porsche va conctinua să concureze la clasa de prototipuri LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranţă şi, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans cel puţin până în 2018.
Marti, 30 Iunie 2015 | Formula 1

Michelin în motorsport: transfer de tehnologie pentru industria de serie

Michelin preferă să furnizeze pneuri în competiţii precum Campionatul Mondial de Anduranţă, Campionatul Mondial de Raliuri şi Formula E pentru că poate transfera tehnologie către cauciucurile pentru maşinile de serie, în timp ce Formula 1 are cerinţe diametral opuse acestei filosofii.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Motorsport

20 de lucruri pe care nu le ştiai despre... victoria Porsche în Cursa de 24 de ore de la Le Mans 2015

Automarket vă prezintă 20 dintre cele mai inedite aspecte ale Cursei de 24 de ore de la Le Mans, care evidenţiază efortul şi pasiunea depuse de participanţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Iunie 2015 | Formula 1

Hulkenberg: "Victoria de la Le Mans, cea mai mare realizare a carierei mele"

Nico Hulkenberg consideră că victoria obţinută duminică în Cursa de 24 de ore de la Le Mans pentru Porsche este cea mai mare performanţă a carierei sale.
Duminica, 14 Iunie 2015 | Motorsport

Porsche a câştigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans!

Porsche a triumfat în Cursa de 24 de ore de la Le Mans pentru prima oară după 1998 prin tripleta Nico Hulkenberg, Earl Bamber şi Nick Tandy, după ce rivalii de la Audi au pierdut teren în a 16-a oră de competiţie din cauza unor defecţiuni tehnice. Toyota s-a mulţumit doar cu un loc şase după o cursă în care nu a ameninţat niciodată primele poziţii, în timp ce Nissan a ocupat ultimele două locuri la revenirea în competiţie.
Sambata, 13 Iunie 2015 | Motorsport

Le Mans 24h, LIVE VIDEO ȘI TEXT: Victorie Porsche!

Timp de 24 de ore, începând de sâmbătă, 13 iunie la ora 16 și duminică, 14 iunie la ora 16, Automarket e în direct cu cititorii, analizând pe Twitter și în comentarii tot ce se întâmplă la Le Mans.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Motorsport

Ford revine în 2016 în Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu supercarul Ford GT

Ford va concura la clasa GTE Pro a Campionatului Mondial de Anduranţă şi, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans începând din sezonul 2016 cu supercarul Ford GT.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Motorsport

Porsche a obţinut pole position-ul pentru Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Porsche va ocupa primele trei poziţii pe grila de start a Cursei de 24 de ore de la Le Mans, în faţa rivalilor de la Audi şi Toyota. La revenirea în competiţie, Nissan a obţinut doar locurile 12, 13 şi 15.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru