Alpine pregătește o surpriză pentru fani: o nouă versiune a modelului A110 va debuta cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans

de Cornel Șocariciu
Luni, 10.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alpine A110 va primi o versiune de stradă și mai sportivă. Varianta va fi expusă în 16 iunie cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Alpine a publicat un teaser video care anunță o versiune nouă a modelului A110. Conform unor surse apropiate companiei, producătorul pregătește o versiune de stradă derivată din varianta de circuit Alpine A110 GT4.

Noua variantă a lui A110 va fi expusă în 16 iunie cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans. Aceleași voci apropiate companiei spun că modelul va purta numele de A110 Sport și va primi un pachet estetic ceva mai agresiv.

De asemenea, noua variantă va avea o masă mai mică comparativ cu actualele versiuni de stradă (A110 Pure și A110 Légende). În plus, Alpine va oferi suspensii și mai rigide, dar și un sistem de frânare îmbunătățiti.

În versiunea de bază, motorul de 1.8 litri turbo dezvoltă 252 de cai putere, însă viitoarea variantă A110 Sport ar urma să vină cu resurse suplimentare. Conform zvonurilor, motorul va fi livra 279 CP, aceeași valoare fiind oferită și în cazul lui Renault Megane RS.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru