Citroen C4 WRC, cea mai buna masina de raliu

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.12.2009
Citroen reuseste sa isi adjudece titlul Rally Car of the Year, acordat de Autosport Awards, pentru al doilea an consecutiv. Modelul premiat: C4 WRC, masina cu care Loeb a castigat al saselea titlul mondial.

Dupa cel de-al cincilea titlu mondial la constructori si al saselea titlu consecutiv pentru pilotul Sebastien Loeb, Citroen inregistreaza inca o victorie de moral. Masina cu care Loeb a alergat anul acesta in Campionatul Mondial de Raliuri a primit titlul de "Rally Car of the Year" din partea Autosport Awards, pentru al doilea an consecutiv.

Pentru editia de anul viitor, echipa franceza planuieste mai mult spectacol, Kimi Raikkonen, fostul pilot de Formula 1, urmand sa concureze in culorile Red Bull si Citroen alaturi de mult mai experimentatii sai colegi, Dani Sordo si Sebastien Loeb. Kimi va concura pe aceeasi masina premiata, un C4 WRC.

Gary Savage, directorul Citroen Marea Britanie, a declarat ca "2009 a fost un sezon terific pentru toti membrii echipei Citroen, incununat de un al cincilea titlul pentru constructori. Anul viitor prezenta lui Raikkonen va fi o adevarata provocare atat pentru Sebastien Loeb cat si pentru intregul WRC", a incheiat Savage.

via | newspress

Comentarii (4)

  • Andrei
    citroen
    BRAVO CITROEN !!!
    0 0
  • oh da.... super
    asta in conditiile in care doar citroen si ford mai participa la WRC? super performanta.
    2 1
  • ar vrea altii astfel de primii
    macar cei de la PSA castiga in cele mai importante competitii (WRC & Le Mans) fata de ALTE MARCI care castiga doar in competitii mediocre pentru ca in DTM, Le Mans si WRC nu au nici o sansa.
    2 1
  • "Mesterul se cunoaste dupa scule"
    Loeb, jos palaria, maestre !
    Citronel, fara Subaru, Mitsu, Peugeot, Toyota, Lancia, Audi.
    (Astia ultimii intra la categoria "ce caini de rasa au fost si ce javre au ajuns") e cel mai bun!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru