Primul trailer pentru viitorul joc video WRC 9: lansarea este programată pentru 3 septembrie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 20.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasionații de motorsport, dar și iubitorii de jocuri video au un nou motiv de bucurie: în luna septembrie se lansează noul WRC 9. Jocul video promite 3 raliuri noi și va fi disponibil și pentru viitoarele platforme PlayStation 5 și Xbox Series X.

Bigben, distribuitorul jocului oficial al Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), împreună cu dezvoltatorii din cadrul Kylotonn au publicat primul trailer dedicat viitorului WRC 9.

Noul joc video va fi disponibil pe platformele PlayStation 4, Xbox One și PC, iar lansarea oficială este programată pentru 3 septembrie. Ulterior, noul WRC 9 va fi disponibil și pentru platforma Nintendo Switch.

În același timp, oficialii Kylotonn au anunțat că jocul video a fost dezvoltat și pentru viitoarele platforme PlayStation 5 și Xbox Series X, informațiile cu privire la debutul acestei versiuni urmând să fie publicate în următoarele luni.

Odată cu noul WRC 9, dezvoltatorii vor introduce 15 modele care au făcut istorie în Campionatul Mondial de Raliuri, însă lista nu a fost publicată. În același timp, fanii vor putea concura în etapele din Kenya, Japonia și Noua Zeelandă, cele trei raliuri fiind reintroduse în calendarul din acest an.

Oficialii Kylotonn spun că vor exista îmbunătățiri atât la nivelul detaliilor disponibile, cât și la nivel dinamic: vor fi modificate modul în care modelele frâneză, setările suspeniilor și transferul maselor.

Via | Kylotonn

Comentarii (7)

  • Cojoc video
    Are dreptate @zărneşteanu: o porcărie…Mai ales că în articol se insinuează că “pasionaţii de motorsport” şi “iubitorii de jocuri video” ar constitui aceeaşi magmă. Nu, tati, nu se întâlnesc nici măcar la infinit…
    1 7
  • Cum ai ajuns tu la concluzia asta? Ai auzit de academia Gran Turismo, ai auzit de copii care au trecut de la jocuri video direct la curse reale? Unul care se dedica foarte mult simulatoarelor auto stie mult mai multe despre masini si motorsport in general decat stii tu.
    0 1
  • Cojoc video
    De ce? Ai stabilit tu regula asta? Rămâne cum ziceam: un fan motorsport autentic vrea să vadă doar curse reale (inclusiv şi mai ales “pe viu”).

    Precum în armata americană: “Bagă 25!” (flotări).
    1 7
  • @Cojoc
    Noi speram ca daca iti citesti comentariul de vreo 50 de ori, iti vei da seama ce lucruri incredibil de idioate ai scris.
    0 1
  • Inteligenta intruchipata, ai auzit de unul Lewis Hamilton? Mai conduce din cand in cand pe la TV. Ce sa vezi, e unul din ambasadorii jocului Gran Turismo. Dar de unul Lando Norris ai auzit? Si el mai conduce pe la TV. Ce sa vezi, cand s-a anulat cursa din Australia, s-a jucat de-a F1 pe Playstation cu alti iubitori de jocuri video.

    AM, nu exista un minim de IQ necesar ca sa intri pe acest site?
    0 1
  • Cojoc video
    Nici vorbă! Aiureala asta imposibil de demonstrat “Eşti aşa şi pe dincolo (diferite epitete negative) pentru că te asigur eu că eşti!” va pieri doar odată cu lumea. Îmbâcsiţii de ură (întotdeauna dezlănţuiţi împotriva a ceea ce ei niciodată nu pot nici înţelege, nici accepta) trebuie înecaţi în propriile lor erupţii de vomă şi este în logica firii ca această operaţie să dureze la nesfârşit…Din fericire, Cineva va avea grijă să se întâmple judecăţile cuvenite, spre desfătarea (tot aşa, la nesfârşit) celor pe care El îi iubeşte şi pe care i-a izbăvit definitiv de torenţii de venin şi de crunta prigoană din partea celor ce vor fi osândiţi fără cruţare…

    Asta e! Iadul sau raiul există deja în oameni…Fiecare va culege exact ceea ce cultivă! O gândire (sau o “evaluare”) mai justă decât aceasta nu poate fi concepută.

    Acestea fiind tranşate, consideraţi că, dacă mai continuă cineva dintre voi (vă ştiţi voi care…) acest “dialog”, se va acoperi de ridicol pur!
    1 1
  • Omu’ a zis: fani, iar astia ii dau ca exemple piloti. Ma intreb cine este analfabet functional intr-o situatie ca asta.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru