Îmbunătățiri pentru BMW Z4: grilă revizuită și culori exterioare noi

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 28.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW anunță o serie de îmbunătățiri pentru roadster-ul Z4. Printre acestea regăsim culori exterioare noi, dar și un set de jante cu design nou și diametrul de 19 inch.

A treia generație BMW Z4 a debutat în vara anului 2018, cu ocazia Concursului de Eleganță Pebble Beach. La patru ani de la acel moment, constructorul german de automobile anunță acum o serie de noutăți pentru roadster-ul care împarte platforma cu actuala Toyota Supra.

În primul rând trebuie menționat că gama de motorizări rămâne neschimbată. Astfel, versiunea Z4 M40i rămâne vârful de gamă cu motor de 3.0 litri, cu șase cilindri în linie, și 387 de cai putere.

Prima noutate anunțată de BMW este pachetul M Sport, standard acum și pentru versiunea de bază sDrive 30i. Acesta propune spoilere cu design agresiv și jante de 18 inch, printre altele.

Apoi, germanii au revizuit grila frontală și au extins paleta de culori exterioare. Aceasta include acum nuanțele Albastru Portimao metalic, Gri Skyscraper metalic și Thundernight (movul introdus de actualul Seria 2 Coupe).

Pachetul Shadowline (ornamente negre în locul celor cromate) este, la rândul lui, standard.

Clienții au la dispoziție un set nou de jante cu diametrul de 19 inch, finisate în negru mat.

Pentru interiorul lui Z4 sDrive30i, pachetul M Sport aduce un volan M îmbrăcat în piele, scaune M Sport, pedale M și bord îmbrăcat în SensaTec.

Versiunea îmbunătățită a lui BMW Z4 va debuta pe piață în luna noiembrie a acestuia an.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru