BMW Seria 6 Coupe diesel va fi disponibil încă de la lansare

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 02.04.2011
Mult-aşteptatul BMW Seria 6 Coupe va fi disponibil încă de la lansare şi în versiune diesel. Mai mult decât atât, tot de la acea dată, bavarezii vor oferi şi pachetul sport al Diviziei M.

Acum câteva săptămâni vă prezentam primele informaţii şi fotografii cu noul BMW Seria 6 Coupe. La vremea respectivă, se ştia că bavarezii vor oferi două versiuni de motorizare. Una de 320 de cai putere şi cealaltă de 400 de cai putere, ambele variante pe benzină.

De data aceasta, vă informăm că modelul constructorului german va fi disponibil în versiune diesel încă de la lansare. Mai mult decât atât, bavarezii vor oferi tot de la acea dată şi pachetul sport al Diviziei M. În ceea ce priveşte cea mai potentă versiunea a lui BMW Seria 6 Coupe, aceasta dispune de propulsorul V8 twin-turbo de 4.4 litri capabil să producă 400 de cai putere între 5.500 şi 6.400 rpm, iar cuplul maxim de 610 Nm este oferit între 1.750 şi 4.500 rpm. 

Puterea va fi transmisă roţilor prin noua cutie de viteze automată cu 8 rapoarte. Mulţumită acesteia, BMW 650i Coupe sprintează de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde, iar viteza maximă cu care poate rula este de 250 km/h.

Via | EgmCarTech

Comentarii (4)

  • Ok, si dieselul unde-i?
    Ne-ati reamintit datele tehnice ale versiunilor pe benzina. Dar despre diesel nu se stie nimic? Nici nu se banuieste?
    14 0
  • Victor
    Cea mai mare dovada de snobism!!!!Sa iti cumperi o masina sport cu motor diesel...cred ca pacanitul motorului suna ca o simfonie a cocalarismului pe aceasta masina.

    Nu am nimic cu motoarele diesel dar pe o masina sport nu au ce cauta,in schimb pt o masina de teren acestea sunt de neconceput sa lipseasca in opinia mea,foarte utile se pot dovedii pe turisme,sau vanuri insa nu pe acest gen de masini,daca nu iti permiti asta este iti iei un BMW 5 sau altele dar scutesti masina asta de asa o umilinta.
    11 8
  • probabil 3.0 de pe 335/535 . . . poate o versiune mai avansata - dar nu atat de avansata cat sa ajunga la acel tri-turbo promis anul trecut ( parca )

    ... de acord cu victor ...
    9 1
  • Accelereaza la fel de repede ca CL 435 CP. Este fenomenala seria 6.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru