BMW Group a livrat un milion de vehicule în primele şapte luni ale anului

de Sebastian Toma
Miercuri, 08.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Group a livrat 1.036.088 unităţi în primele şapte luni ale anului, marcând un record intern şi o creştere de 7.6 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Esential 7.7 procente reprezintă creşterea vânzărilor mărcii BMW în primele şapte luni ale anului 2012, în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2011.
BMW Group a realizat un record intern de livrări, reuşind să vândă şi să livreze peste un milion de unităţi în primele şapte luni ale anului. Realizarea acestui obiectiv în doar şapte luni este o premieră pentru marca din Munchen, iar reuşita vine şi în compania unei creşteri de 7.6 procente a livrărilor în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Luna iulie 2012 a adus cel mai bun rezultat din istorie pentru marca BMW, 135.537 unităţi livrate, o creştere de 5.0 procente faţă de anul trecut.

BMW Group a crescut pe piaţa din Asia, cu o creştere de 25% a livrărilor în primele şapte luni ale anului, totalizând 274.058 unităţi. Între timp, piaţa din Europa a marcat o scădere de 0.4 procente a livrărilor, totalizând 499.749 unităţi. Pe pieţele din America de Nord şi America de Sud, BMW Group a realizat o creştere de opt procente între ianuarie şi iulie, cu 227.696 unităţi livrate, dintre care 185.715 au fost vândute pe piaţa din Statele Unite ale Americii.

Rusia, Orientul Mijlociu şi Africa de Sud au fost şi ele pe lista de pieţe unde livrările BMW Group au fost în creştere, concernul german reuşind să obţină creşteri cu două cifre ale livrărilor pe respectivele pieţe. În primele şapte luni ale anului, marca BMW a înregistrat o creştere de 7.7 procente a vânzărilor, cu 860.327 unităţi, în timp ce Mini a avut o creştere de 7.3 procente, cu 173.960 unităţi vândute.

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (1)

  • 1. statistica vanzarilor Rolls-Royce nu e trecuta
    2. ce putine moto produce Husquvarna (in jur de 10 mii pe an). Ma intreb cat produce KTM banuind ca Husaberg produc si mai putin! probabil clientii nu cunosc faptul ca suedezii au tehnologie BMW! probabil daca s-ar renunta la asamblarea din italia si s-ar produce pe acelesi benzi cu motocicletele BMW ar fi putin mai bine pt increderea clientilor!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru