BMW Seria 6 Cabrio modificat de Hamann

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Tunerul Hamann a prezentat la Frankfurt un Seria 6 Cabrio de 510 cai putere. Alături de pachetul estetic, creaţia nemţilor devine mult mai sportivă şi mai agresivă.

Casa de tuning germană Hamann a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt viziunea proprie asupra lui BMW Seria 6 Cabrio. Noua creaţie a nemţilor din Laupheim dispune de un kit de caroserie şi de un pachet de performanţă impresionant.

În ceea ce priveşte modificările de natură estetică, Seria 6 Cabrio a primit blocuri optice faţă care beneficiază de tehnologia LED pentru mersul pe timp de zi, un spoiler faţă restilizat şi praguri laterale noi. De asemenea, în partea din spate a cabrioletului german se observă un deflector de aer nou şi un spoiler modificat. Pentru a sublinia şi mai mult nota agresivă, Hamann a micşorat garda la sol a lui Seria 6 Cabrio cu 30 mm, iar jantele de 21 sau 22 de inch încheie tabloul prezentat de nemţi.

Pentru moment, bijuteria creată de Hamann produce 510 cai putere, cu 103 cai mai mult decât versiunea de serie, iar nemţii vor ca următorul pas în ceea ce priveşte kitul de performanţă să fie adăugarea unui sistem de evacuare complet nou.

Via | Hamann

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru