Un designer BMW a lansat noul Seria 6 Cabrio în România

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 28.03.2011
Jochen Paesen, membru al biroului de design BMW, a făcut cunoştinţă presei auto din România cu liniile noului BMW Seria 6 Cabrio. Modelul pleacă de la 72.050 de euro în ţara noastră.

Noul BMW Seria 6 Cabrio şi-a făcut debutul vineri pe piaţa din România, în cadrul unui eveniment care a avut loc în cadru restrâns în showroom-ul de mobilă BOConcept din Bucureşti. Pentru a sublinia importanţa acestui model în economia gamei BMW, oficialii români ai mărcii bavareze au avut un invitat special cu această ocazie. Este vorba de Jochen Paesen, membru al biroului de design BMW, cel care a realizat o prezentare inedită a noului Seria 6 Cabrio.

Decapotabila celui mai mare constructor premium la nivel naţional şi mondial va fi disponibilă în două versiuni de motorizare, ambele pe benzină. Este vorba despre 640i şi 650i, echipate cu motoare biturbo de 3.0 respectiv 4.4 litri, capabile să ofere 320 şi 408 cai putere.

Versiunea entry-level pleacă de la 72.050 de euro fără TVA (89.342 de euro cu TVA). Vârful de gamă 650i va fi ceva mai piperat, preţul său pornind de la 83.600 de euro fără TVA, (103.664 de euro cu TVA).

Noua generaţie propune publicului autohton o serie de tehnologii introduse în premieră în acest segment: cutie automată cu opt rapoarte, standard pe ambele versiuni, direcţie integrală (Integral Active Steering) şi display cu tehnologie ecran plat, la interior.

 

 

Comentarii (4)

  • Nu-mi place frate, ca-i scumpa, mai bine imi iau Audi in leasing, ca aia se poate, mai e si peste bmw ca e mai ieftena!
    2 2
  • Masina asta concureaza cu SL au acelasi pret de inceput cuTVA, unde mai pui ca este mai mare si mai frumos. Audi nu are concurent pentru seria 6.
    4 0
  • Am vazut masina este o capodopera, este extraordinara. Cine vrea asa ceva nu se uita la bani.
    0 1
  • BaditzaEx
    frumoasa...
    dar cine vrea asa ceva ( in romanika ) , IT'S A MUST - tre sa aibe un mausoleu gen a lui Videanu , 2-3 masini in garaj pe linga si sa faca afaceri cu STATUL ! :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru