FOTO EXCLUSIV*: BMW Gran Coupe, imagini spion noi

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 29.06.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu BMW Gran Coupe, aproape lipsit de camuflaj.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu viitorul BMW Seria 6 Gran Coupe. Modelul reprezintă versiunea cu patru uşi a lui Seria 6 Coupe şi versiunea de serie a conceptului prezentat la Salonul Auto de la Shanghai din 2010. Potrivit primelor informaţii, modelul împarte platforma cu Seria 5, Seria 7 şi Seria 5 GT şi oferă aceleaşi motorizări ca aceste modele, în compania nelipsitei transmisii automate cu opt trepte. Aspectul estetic este inspirat din cel al lui Seria 6 Coupe şi modelul se va lupta pe segmentul lui Mercedes-Benz CLS şi Audi A7.

Potrivit colegilor de la BMWBlog, înălţimea acestui model este cu 100 de milimetri mai mică faţă de cea a unui Seria 7 F01, ceea ce ar trebui să-i confere un aspect deosebit de sportiv. Scopul principal al modelului este de a îmbina abilităţile unui GT cu cele ale unei sportive, totul cu un aspect deosebit. Identitatea mărcii BMW este prezentă în fiecare element de caroserie, design-ul caracteristic transformând acest model în ceva uşor de recunoscut.

Debutul modelului este pregătit pentru anul 2012. În ceea ce priveşte preţul acestui model, sunt şanse ca acesta să fie încadrat între Seria 6 şi Seria 7, dat fiind faptul că vorbim de un amestec între cele două modele.

Sunt şanse mari ca versiunile entry-level să fie mai apropiate de Seria 5 GT în ceea ce priveşte preţul, în timp ce vârful gamei este aşteptat să coste peste 100.000 de euro.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (12)

  • frumos
    in sfarsit un Bmw care arata bine!!!
    6 7
  • 640d
    In varianta 640d va fi cel mai bun all-round car.
    9 4
  • Iulian
    In sfarsit
    Arata in mare stil masina asta, arata cum ar trebui sa arate un BMW
    1 3
  • mda... de ce mi-era frica nu am scapat.seamana prea mult cu noul seria 5 , pana acum din ce se vede doar in fata .ceea ce nu se poate spune din nici un unghi despre regele segmentului CLS 2011.
    6 0
  • DAN_GRC
    Seamana cu seria 6, adica este identic de fapt.cel putin din fata si cred ca si din spate, are 2 usi in plus, nu aveau cum sa-l faca diferit fata de seria 6.CLS da...nu are treaba cu E-class la design exterior, dar Bmw-ul chiar nu arata rau,puse una langa alta , aici adaug si A7, vor avea fiecare atuurile sale in privinta aspectului exterior.
    2 1
  • Miliardu
    Mai bine Alfa Romeo 159
    2 8
  • @Miliardaru.......
    nu stiu ce ai vrut sa zici cu Alfa 159........insa te asigur ca cele 2 nau nimica de inpartit ......
    sunt in clase total diferite.......
    7 0
  • Bun si asa...
    Se pare ca vad in sfarsit un competitor pe masura lui CLS din partea BMW, ca Audi m-a dezamagit...sau poate nici n-a vrut sa fie A7 pentru asta...si urmeaza sa apara, cn stie...

    Cat despre modelul de mai sus...cam banala fatza si per total e cam prea seria 5, dar merge si asa, numai sa fie.
    Daca e mai dinamic decat seria 5 (asa ar trebui) nu-mi ramane decat sa-mi frec palmele de bucurie (si sa-mi scutur buzunarele a paguba)... :)
    4 0
  • Asa cum s-a intamplat cu seria 6, adica conceptul sa semene aproape 100% cu finalul asa si aici Conceptul Grand Coupe o sa arate ca finalul. Cum A7 este urat si CLS arata naspa cu oglinzilea alea infipte parca, la design o sa fie tare acest BMW, performante nici nu se pune problema.
    1 5
  • Cym ar putea arata : http://www.youtube.com/watch?v=3d9tVX4SYdo
    Nici nu ma gandesc la M cat de fioros ar arata
    0 0
  • CLS ramane in continuare the king.dar nici gran cabrio nu cred ca va fi o dezamagire.
    4 0
  • BaditzaEx
    Grand Coupe vs CLS vs A7
    parere : Gran Coupe arata mai bine decat noul CLS dar este mai putin original ,astfel Gran Coupe castiga la aspect dar pierde la originalitate /diferentiere fata de celalalte serii din gama BMW, in schimb vechiul CLS pt mine ramane (inca) no 1, A7 mai mult de locul 3 n-are cum sa ia
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru