Noul BMW Seria 6 va apărea în "Misiune Imposibilă 4"

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.11.2010
Tom Cruise va conduce noul BMW Seria 6 în filmul "Misiune Imposibilă 4". Modelul va apărea într-o secvenţă cu o urmărire de maşini la viteză mare, dar "concurentul" său este necunoscut.

Potrivit celor de la BMWBlog, noul Seria 6 îşi va face debutul cinematografic în Misiune Imposibilă 4. Modelul BMW va fi implicat într-o scenă de urmărire la mare viteză şi ar putea fi condus de Tom Cruise. O sursă din cadrul BMW a declarat că noul Seria 6 i-a fost deja prezentat în particular lui Tom Cruise în cadrul unei întrevederi care a avut loc la sediul BMW din Munchen. Până la lansarea filmului din franciza "Mission Impossible", rămâne să aşteptăm debutul lui BMW Seria 6 F12/F13 la un salon auto important care va avea loc în decursul anului 2011.

Aparent, BMW Seria 6 va fi denumirea finală a coupe-ului bazat pe Seria 5 oferit şi în versiune cabrio. În urmă cu două luni, o ipoteză sugera faptul că BMW ar putea reboteza urmaşul actualului Seria 6 în Seria 5 Coupe. Se pare că nemţii s-au răzgândit şi vor folosi denumirea respectivă pentru alte modele derivate din cele două, dacă va fi cazul. Denumirea modelului prefigurat de conceptul Gran Coupe nu a fost încă anunţată.

Al patrulea film din Mission Impossible este filmat în Dubai şi în Marea Britanie.

Pe lângă noul Seria 6, alte modele BMW vor fi şi ele prezente în pelicula celebră de la Hollywood. Ne aşteptăm ca Seria 7, X5, X6 şi alte creaţii ale constructorului din Munchen să fie prezente în Misiune "Imposibilă 4".

Via | BMWBlog

Comentarii (4)

  • Este un lucru bun. Sper sa fie asa.
    5 3
  • James Bond american
    in TvMania : Tom Cruise a scris pe Twitter ca s-ar putea numi "The mission" , se filmeaza in Praga ( Cehia ) , dusmanii vor fi din triologia "Millennium" si " va da piept cu o echipa de ajutoare , spioni rusi si urmariri periculoase"
    4 1
  • io si masa
    bă. da ce seamănă cu fluence!
    ha ha ha... îi copiază pe renaultişti! ha ha

    ţâţă de mâţă!
    2 9
  • nimeni
    sper sa li se strice cand il vor filma ,decat bmw mai bine .... astia faceau hartie igienica ma ,au ajuns si ei .....
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru