În lumina reflectoarelor virtuale: Volkswagen a deschis un stand online cu mașinile pe care ar fi trebuit să le vedem la Geneva

de Cornel Șocariciu
Sambata, 04.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a deschis un stand virtual cu modelele pe care ar fi trebuit să le admirăm în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Vizitatorii vor putea afla informații despre modelele expuse și vor avea parte de o experiență la 360 de grade.

Pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 a dus la anularea multor evenimente din zona auto, iar unul dintre cele mai importante a fost Salonul Auto de la Geneva. Majoritatea constructorilor care au închiriat un stand în cadrul evenimentului elvețian au pregătit rapid o soluție online pentru prezentarea modelelor.

Acum, Volkswagen a pregătit o surpriză: un stand virtual cu premierele pe care iubitorii mărcii din Wolfsburg ar fi trebuit să le admire în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Vizitatorii vor putea afla informații despre modelele expuse și vor putea schimba culoarea caroseriei și design-ul jantelor. În plus, experiența este una la 360 de grade.

"Sunt încântat că echipa de marketing a reușit să pună la dispoziția fanilor standul pregătit pentru Geneva, în ciuda faptului că evenimentul a fost anulat. În mediul virtual, vizitatorii vor putea admira modelele pe care le-am anunțat în urmă cu câteva săptămâni. Am demonstrat iar că situațiile speciale au nevoie de soluții speciale", a declarat Jurgen Stackmann, șeful departamentului de Vânzări și Marketing al Volkswagen.

Standul virtual pregătit de nemți pune accent pe viitoarea gamă de modele electrice ID, dar și pe noile versiuni de performanță disponibile pentru hatchback-ul Golf.

Totodată, din lumina reflectoarelor virtuale nu lipsesc nici modelele diviziei R, accentul fiind pus pe noul Touareg R.

Comentarii (3)

  • Plictiserala mare, dimineata pe 9.30 cand am intrat nu era nimeni iar masinile inchise. Bine ca intrarea e libera.
    6 4
  • fan skoda
    Tu ai avut noroc , pe mine nu ma-u lasat sa intru , cica fac greseli gramaticale si comentari amuzanti . Ai facut poze fanel?
    7 1
  • doar pe foorish cica is pline masinilealea de tehnolgie
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru