Salonul Auto de la Geneva revine în 2023, după o pauză de 3 ani

de Alexandru Monenciu, Foto: Depositphotos.com
Luni, 04.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au confirmat că unul dintre cele mai mari și importante Saloane de peste an revine în 2023, după o pauză de 3 ani.

În urmă cu doi ani, pandemia de coronavirus a dat peste cap întreaga omenire. Industria auto a avut, la rândul ei, de suferit, inclusiv Saloanele Auto unde marii producători din industria își prezentau cele mai noi modele sau concepte.

Salonul Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante evenimente de profil de peste an, a fost anulat cu câteva zile înainte de a-și deschide porțile. În consecință, constructorii au fost nevoiți să mute lansării în online, o practică devenită populară între timp.

Nici ediția din 2021 nu a avut loc, iar în ceea ce o privește pe cea din 2022, organizatorii au anunțat că evenimentul va avea loc pentru ca, la scurt timp, să îl amâne pe anul viitor. Acum a venit confirmarea: Salonul Auto de la Geneva se întoarce în 2023, după o pauză de 3 ani.

Evenimentul va avea loc în perioada 14 - 19 februarie 2023.

Tot azi, organizatorii Salonului Auto de la Beijing au anunțat că ediția din acest an va fi amânată, din cauza înmulțirii cazurilor de COVID-19 din țara asiatică.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru