OFICIAL: Ediția din 2022 a Salonului Auto de la Beijing, amânată din cauza COVID-19

de Alexandru Monenciu, Foto: Depositphotos.com
Luni, 04.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ediția din acest an a Salonului Auto de la Beijing a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus care a "paralizat" din nou China. Evenimentul trebuia să aibă loc în perioada 21 - 30 aprilie.

Nu este o știre de acum doi ani, ci una cât se poate de actuală. China se luptă, din nou, să țină cazurile de COVID-19 sub control, iar industria auto are, din nou, de suferit.

Organizatorii Salonului Auto de la Beijing au confirmat că ediția din 2022 va fi amânată. Evenimentul trebuia să aibă loc în perioada 21 - 30 aprilie.

Auto China 2022, pentru că aceasta este denumirea oficială, era locul unde fanii din țara asiatică aveau ocazia să vadă în premieră noua limuzină electrică BMW i7. Tot aici, constructorul bavarez de automobile trebuia să aducă în fața publicului primul Seria 3 electric.

Și Volkswagen trebuia să lanseze la Beijing conceptul care anunță succesorul electric al lui Passat.

Este încă incert dacă evenimentul va mai avea loc anul acesta.

via Automotive News

Comentarii (3)

  • Unde sunt problemele Chinei(1.4 mld. loc.) in lupta cu covidul?
    China, dupa doi ani de pandemie:

    Country---Total Cases----Total Deaths
    China-----156,143----------4,638

    vs

    USA ------81,832,612-------1,008,198
    4 1
  • daca tu iei de bune datele livrate de guvernul chinez inseamna ca esti foarte naiv. Probabil crezi si ca ortodocsii rusi lupta pentru pace cu satanele naziste in ucraina. Bine, eu iau ca ironie ce ai scris.
    5 4
  • Fără ironie si cu respect pentru cei care au avut de suferit de pe urma pandemie (mai mult a restricțiilor decât de banala răceala)… am asista la cea mai mare tăiere de cracă pe care ne-am putut-o face. Știam ca prostia este cam peste tot, dar sa ajungem la așa blocaje si restricții fără logica si diferențiate de la o țara la alta… incredibil! Sunt tari cu peste 100 mil locuitori care nu au închis nici o ora granițele, nu au cerut vaccin, test, sau izolare (deloc, de la început si pana astăzi) si nu s-a întâmplat absolut nimic diferit fata de inepțiile pe care le-au făcut unii in numele sănătății mele (cine puii mei le-a cerut așa ceva… habar nu am). Au scăpat impotenții la butoane si toți au fost DJ.
    Am colegi in China si-mi spun ca sunt orașe întregi blocate (zeci de milioane), pot spune ca nu avem nici o șansa sa aflam ceva adevărat de acolo… nu ca in rest ar fi lucrurile mai clare. Mizerie totala…
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru