Salonul Auto de la Beijing

Luni, 04 Aprilie 2022 | Industrie

OFICIAL: Ediția din 2022 a Salonului Auto de la Beijing, amânată din cauza COVID-19

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Beijing a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus care a "paralizat" din nou China. Evenimentul trebuia să aibă loc în perioada 21 - 30 aprilie.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Beijing a fost reprogramat pentru luna septembrie: evenimentul trebuia să aibă loc în aprilie

Salonul Auto de la Beijing, care ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, a fost reprogramat pentru perioada 26 septembrie - 5 octombrie, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Luni, 17 Februarie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Beijing, amânat pe termen nedeterminat din cauza coronavirusului: evenimentul era programat în 21-30 aprilie

Salonul Auto de la Beijing programat în perioada 21-30 aprilie a fost amânat pe termen nedeterminat din cauza epidemiei de coronavirus.
Joi, 13 Februarie 2020 | General

Salonul Auto de la Beijing ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus: evenimentul fusese programat inițial pentru intervalul 21 - 30 aprilie

Salonul Auto de la Beijing, programat inițial pentru finalul lunii aprilie, ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Informația încă nu a fost confirmată de organizatori.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Modele noi

O mașină care ar putea prinde și în Europa: noul Peugeot 308 Sedan a fost dezvăluit oficial

Cu ocazia Salonului Auto de la Beijing, Peugeot a lansat noul 308 Sedan, varianta cu portbagaj a modelului compact. Din păcate ea a fost gândită doar pentru piața din China.
Miercuri, 05 Mai 2010 | Economic

Bilantul Salonului de la Beijing: 40 de modele de lux vandute

In doar 10 zile de activitate, Salonul Auto de la Beijing a totalizat 40 de masini de lux, vandute pentru o suma totala de 22 de milioane de euro.

Tag-uri similare

Porsche, Maserati, Rolls Royce, Bugatti Veyron Grand Sport, Salonul Auto de la Beijing, bilant salonul de la Beijing
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru