Bilantul Salonului de la Beijing: 40 de modele de lux vandute

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 05.05.2010
In doar 10 zile de activitate, Salonul Auto de la Beijing a totalizat 40 de masini de lux, vandute pentru o suma totala de 22 de milioane de euro.

Esential

8 exemplare Rolls Royce au fost vandute in cadrul Salonului Auto de la Beijing.
22 de milioane de euro este valoarea masinilor de lux vandute in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

Ultima editie a Salonului Auto de la Beijing si-a inchis portile cu un bilant pozitiv, evenimentul din China reusind sa atraga un numar impresionant de vizitatori si chiar de cumparatori. Marii constructori mondiali, in special cei specializati pe modele de lux, au plecat cu zambetul pe buze, nu mai putin de 40 de vehicule de sute de mii de euro gasindu-si proprietarul chiar in cadrul salonului.

La finalul tranzactiilor, cele 40 de automobile de lux vandute la Beijing au adus in vistieriile producatorilor un total de 22 de milioane de euro. Printre cele mai exclusiviste modele achizitionate in cadrul salonului se regasesc un Bugatti Veyron Grand Sport (produs in doar 300 de exemplare), 5 unitati Maserati si 3 Porsche (plus inca cinci comenzi). Campion la vanzari a fost insa fara indoiala Rolls Royce, care a reusit sa atraga la standul sau 8 clientii

Potrivit estimarilor facute de organizatori, media de varsta a celor 40 de proprietari de lux este de 40 de ani, cu mult sub cea a publicului european sau american.

La sfarsitul celor 10 zile de salon, organizatorii au tras linie si au socotit 800.000 de vizitatori, veniti sa vada cele 990 de masini expuse, dintre care 89 de modele de serie in premiera si 65 de concepte.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Narcis
    tot respectul
    bravo lor!
    3 3
  • Steven the Great
    atentie la ortografie
    Mare atentie la denumirea marcilor auto, ca se mai uita si minori pe site-ul asta si 'or sa ia de buna marca "Bugatty" sau poate o fi vreun Bugatti made in China?
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru