Salonul Auto de la Beijing a fost reprogramat pentru luna septembrie: evenimentul trebuia să aibă loc în aprilie

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 03.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Beijing, care ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, a fost reprogramat pentru perioada 26 septembrie - 5 octombrie, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Pe măsură ce China a început să ridice restricțiile de circulație cauzate de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2, organizatorii a diverse evenimente amânate încep să se orienteze spre noi date de desfășurare.

Este și cazul Salonului Auto de la Beijing, care conform tradiției ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, însă a fost amânat pe termen nelimitat încă din luna februarie.

Organizatorii au anunțat acum că Salonul Auto de la Beijing a fost reprogramat pentru perioada 26 septembrie - 5 octombrie.

În ultimii ani, Salonul Auto de la Beijing a căpătat o importanță majoră pentru marii constructori europeni, în special pentru cei care concurează în segmentul premium, care a devenit foarte popular în China.

Salonul de la Beijing are loc o dată la doi ani și alternează cu Salonul Auto de la Shanghai, după un model similar în Europa între Paris și Frankfurt.

În Europa, situația saloanelor auto este însă mult mai dificilă. Salonul Auto de la Geneva a fost anulat, iar organizatorii Salonului Auto de la Paris au anunțat cu numai câteva zile în urma anularea ediției din acest an, în ciuda faptului că aceasta era programată în luna octombrie.

Practic, organizatorii anticipează că producătorii auto vor renunța să investească milioane de euro în prezența la salon, chiar dacă până atunci este posibil ca pandemia să fie depășită.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru