Nissan Leaf

Luni, 04 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Nissan Leaf va fi un SUV electric: design inspirat de Ariya

Potrivit unor surse apropiate mărcii, cea de-a treia generație Nissan Leaf va fi un SUV electric în loc de un hatchback, cum este în prezent. Noul model urmează să fie lansat la finele anului viitor și va avea un design inspirat de Nissan Ariya.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Siguranta

Nissan Leaf, rechemat din cauza accelerațiilor bruște și oprirea motoarelor electrice în mers

Nissan Leaf este subiectul unei noi campanii de rechemare inițiate de constructorul japonez. Modelul electric, alături de alte modele vândute la nivel mondial, sunt rechemate din cauza acceleraților bruște și din cauza motoarelor electrice care se pot opri în mers.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Viața cu Nissan Leaf

Viața cu Nissan Leaf: interviu cu Silviu Clep, un timișorean care a trecut la mașini electrice în firma sa

Mai multe companii din România încep să își adapteze parcul auto la trendul electrificării. Am stat de vorbă cu un timișorean care folosește Nissan Leaf de mai mulți ani și care a decis să electrifice și flota companiei sale.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Viața cu Nissan Leaf

Viața cu Nissan Leaf: interviu cu un posesor care folosește electrica pentru naveta Ploiești-București

Continuăm seria interviurilor noastre cu posesorii de Nissan Leaf. Astăzi avem întâlnire cu un utilizator experimentat. Este la al doilea Nissan Leaf și folosește mașina pentru naveta Ploiești-București.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Nissan a atins borna de 250.000 de electrice vândute în Europa

Un sfert de milion de vehicule electrice a vândut Nissan până acum în Europa, potrivit unui anunț oficial făcut de producătorul nipon.
Marti, 10 August 2021 | Viața cu Nissan Leaf

Viața cu Nissan Leaf: interviu cu Marius Iordan, un posesor care folosește mașina electrică de 4 ani

Inaugurăm o nouă rubrică, dedicată clienților lui Nissan Leaf. Astăzi stăm de vorbă cu Marius Iordan, un client care folosește mașina electrică de 4 ani.
Joi, 29 Aprilie 2021 | Reportaj

Am dat startul sezonului estival cu electricul Nissan Leaf: de la Vama Veche până în cel mai mare parc eolian din Europa

Am furat startul și am plecat la mare cu câteva zile înainte de 1 Mai. Am vrut să vedem cum s-a pregătit litoralul și l-am avut alături de noi pe inspectorul Nissan Leaf. Japoneza ne-a demonstrat că poți străbate Autostrada Soarelui și litoralul de la sud la nord cu o mașină electrică.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | Modele noi

Mici îmbunătățiri pentru Nissan Leaf: modelul electric primește mai multe tehnologii și sisteme de siguranță

Nissan a anunțat o serie de îmbunătățiri minore pentru modelul electric Leaf, care va fi disponibil cu mai multe sisteme de siguranță, conexiune la internet și o nouă culoare pentru caroserie.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 41% în România în primele 9 luni ale anului: peste 1.400 de unități

Românii au înmatriculat 1.407 mașini electrice în primele 9 luni ale anului, în creștere cu 41% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Dintre acestea, aproape jumătate au fost Renault Zoe și Skoda Citigo-e iV.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan a lansat conceptul unui vehicul de intervenții bazat pe Leaf: prototipul poate livra energia electrică stocată în baterii către echipamentele casnice

Nissan a prezentat RE-Leaf, prototipul unui vehicul de intervenție rapidă bazat pe actuala generație a modelului electric Leaf. Acesta a fost modificat pentru a putea livra energia electrică stocată în baterii către echipamentele care funcționează la 220V.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 27% în primele 8 luni ale anului: aproape 1.200 de unități, dintre care peste 300 de unități Renault Zoe

Românii au înmatriculat 1162 de mașini electrice în primele 8 luni ale anului, în creștere cu 27% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Dintre acestea, peste 300 de mașini electice au fost Renault Zoe.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf ajunge la vânzări de 500.000 de unități: prima generație a fost lansată în 2010

Nissan Leaf a atins bariera celor 500.000 de unități vândute, la 10 ani de la lansarea primei generații. Japonezii au organizat un eveniment special la Oslo, acolo unde o clientă a primit exemplarul cu numărul 500.000.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 August 2020 | General

Nissan pregătește un eveniment special: 50 de proprietari Leaf vor urmări finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona

50 de proprietari Nissan Leaf din Portugalia vor avea ocazia să urmărească finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona. Meciul va avea loc duminică între Paris Saint-Germain și Bayern Munchen.
Marti, 11 August 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 39% în România în primele 7 luni ale anului: 938 de unități, dintre care 338 de unități doar în iulie

Românii au înmatriculat 938 de mașini electrice în primele 7 luni ale anului, în creștere cu 39% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Dintre acestea, 338 de mașini electrice au fost înmatriculate doar în luna iulie.
Luni, 20 Iulie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 32% în România în prima jumătate a anului, la 600 de unități

Românii au înmatriculat 600 de mașini electrice în primele 6 luni ale anului, în creștere cu 32% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Între timp, înmatriculările de mașini plug-in hybrid s-au dublat la 266 de unități.
Luni, 15 Iunie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu aproape 20% în România în primele 5 luni ale anului: 59 de unități în luna mai

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu aproape 20% în primele cinci luni ale anului, după ce românii au înmatriculat 59 de unități pe parcursul lunii mai.
Luni, 25 Mai 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 27% în primele patru luni ale anului: Renault, Tesla și Hyundai, singurele mărci cu înmatriculări în aprilie

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 27% în primele patru luni ale anului, la 315 unități, însă Renault, Tesla și Hyundai sunt singurele mărci care au înregistrat înmatriculări în luna aprilie.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 27% în România în primele trei luni ale anului: Renault Zoe rămâne lider

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 27% în primele trei luni ale anului, la 272 de unități, în ciuda faptului că piața auto în ansamblu a înregistrat o scădere de aproape 22%.
Marti, 17 Martie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 64% în România în primele două luni ale anului: Renault este liderul pieței, cu aproape 100 de unități

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 64% în primele două luni ale anului, iar Renault ocupă detașat prima poziție în topul mărcilor. În același interval de timp, înmatriculările de mașini plug-in hybrid s-au dublat.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf atinge borna 450.000: vânzările au început în 2010

Nissan Leaf, cea mai vândută mașină electrică din lume, a depășit bariera celor 450.000 de unități vândute. Anul trecut, Leaf marcase comercializarea a 400.000 de unități de la lansarea inițială din 2010.

Tag-uri similare

BMW, Toyota, Nissan, masini electrice, Volvo, Mini, Infiniti, Nissan Leaf, design, vehicule electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru