Nissan Leaf

Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Tehnologie

Versiunea de serie a conceptului Nissan Ariya va miza pe sistemul de propulsie e-4orce: două motoare electrice și tracțiune integrală

Cu ocazia târgului de tehnologie CES 2020, Nissan a oferit câteva detalii despre un nou sistem electric de propulsie. Acesta se numește e-4orce și va fi introdus în premieră pe versiunea de serie a conceptului Ariya.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Intern

Vânzările de mașini electrice au crescut cu 150% în România în primele 11 luni ale anului: Renault revine pe primul loc în fața Nissan

Românii au cumpărat peste 1.400 de mașini electrice în perioada ianuarie-noiembrie, în creștere cu 150% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Renault a revenit pe primul loc în topul mărcilor cu 378 de unități și este urmată de Nissan cu 375 de unități.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Intern

Vânzările de mașini electrice au crescut cu 143% în România în primele 10 luni ale anului: luptă strânsă între Nissan și Renault pentru primul loc

Românii au cumpărat aproape 1.200 de mașini electrice în primele 10 luni ale anului, în creștere cu 143%, iar Nissan și Renault sunt despărțite de numai 3 unități în clasamentul mărcilor.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Concepte

Nissan a pregătit un prototip electric cu tracțiune integrală și 308 CP: conceptul are la bază versiunea Leaf e+

Nissan a publicat o serie de informații referitoare la un prototip electric bazat pe Leaf. Platforma tehnică folosită de niponi ar urma să stea la baza viitoarelor modele electrice și propune două motoare electrice și o putere totală de 308 cai.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Intern

Vânzările de mașini electrice au crescut cu aproape 140% în România în primele 9 luni ale anului: Renault revine pe primul loc în topul mărcilor

Românii au cumpărat peste 1.000 de mașini electrice în primele 9 luni ale anului, în creștere cu 140%, iar Renault a revenit pe prima poziție în topul mărcilor după ce a detronat liderul Nissan.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Intern

Nissan Leaf a ajuns la 250 de unități vândute în România în primele 8 luni ale anului: modelul japonez este urmat de Renault Zoe

Nissan Leaf este în continuare cea mai vândută mașină electrică în România și după primele 8 luni ale anului cu 250 de unități, fiind urmată la mică distanță de Renault Zoe.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna iulie: Tesla Model 3 și Nissan Leaf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Uniunea Europeană în luna iulie cu 3.789 de unități. Mitsubishi Outlander PHEV rămâne lider în segmentul vehiculelor plug-in hybrid, în timp ce Toyota Corolla domină autoritar segmentul hibrizilor clasici.
Miercuri, 21 August 2019 | Intern

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută mașină electrică în România după primele 7 luni ale anului: 218 clienți au ales modelul nipon

Nissan Leaf a înregistrat vânzări de 218 unități în perioada ianuarie-iulie și este cea mai vândută mașină electrică din România, în timp ce Mitsubishi Outlander rămâne cea mai populară mașină plug-in hybrid.
Luni, 22 Iulie 2019 | Intern

Nissan Leaf a fost cea mai vândută mașină electrică în România în primele 6 luni ale anului: 169 de clienți au ales modelul japonez

Nissan Leaf a fost cea mai vândută mașină electrică pe piața din România în prima jumătate a anului cu 169 de unități, în timp ce poziția a doua în clasament i-a revenit lui Renault Zoe.
Joi, 27 Iunie 2019 | Intern

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută mașină electrică în România după primele 5 luni ale anului: 119 români au achiziționat modelul electric

Nissan Leaf este pentru a doua lună cea mai vândută mașină electrică din România, cu un total de 119 unități în primele cinci luni ale anului. Între timp, Renault a vândut într-o lună de circa trei ori mai multe mașini electrice decât în primele patru luni ale anului.
Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe a redevenit în luna mai cea mai înmatriculată mașină electrică din Europa: hatchback-ul a detronat Tesla Model 3

Renault Zoe a fost mașina electrică cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna mai după ce a reușit să surclaseze Tesla Model 3. Pe podium a urcat și BMW i3, urmat de Volkswagen e-Golf și Nissan Leaf.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Modele noi

Nissan a început livrările pentru Leaf e+: ediția limitată a modelului electric cu autonomie de 385 de kilometri a primit deja 8.000 de comenzi

Nissan a anunțat startul livrărilor pentru Leaf e+, versiunea cu autonomie extinsă la 385 de kilometri a modelului său electric, care a primit deja peste 8.000 de comenzi de la începutul acestui an.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 5. Oradea - Timișoara: de la Piața Unirii la Piața Unirii

Ne îndreptăm cu pași mari către finish-ul turului nostru cu mașini electrice. Suntem în ziua cinci în #ElectricRomânia powered by Kaufland și am pus cap-compas spre sud, coborând de la Oradea spre Timișoara via Arad, pentru o pauză de masă pentru oameni și mașini.
Luni, 17 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 4. De la Târgu Mureș la Oradea: Sprint de-a latul Transilvaniei

A patra zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Târgu Mureș în spatele zidurilor cetății medievale. Caravana și-a continuat drumul către Oradea, poposind mai întâi în Cluj-Napoca. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Duminica, 16 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 3. De la Iași la Târgu Mureș: am trecut cu bine de cea mai lungă zi a turului

A treia zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Iași în incinta Palas Mall. Caravana și-a continuat drumul către Târgu Mureș poposind mai întâi în Piatra Neamț. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu, iar mai apoi au traversat Cheile Bicazului.
Sambata, 15 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania. Jurnal de bord, ziua 2. De la Bacău la Iași: o zi relaxantă pe dealurile Moldovei

A doua zi din #ElectricRomania powered by Kaufland a fost una lejeră, cu doar 120 km de parcurs între Bacău și Iași. Am profitat de drumurile superbe din Moldova pentru a ne familiariza cu mașinile electrice din caravana noastră. Pentru că mâine începe greul.
Vineri, 14 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 1. București - Bacău sau ziua de acomodare cu cele 5 electrice din caravană

Prima zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat într-un București aglomerat și a continuat pe drumul european E85 până la Bacău. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Joi, 13 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.

Tag-uri similare

BMW, Toyota, Nissan, masini electrice, Volvo, Mini, Infiniti, Nissan Leaf, design, vehicule electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru