Nissan Leaf

Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Noua generație Nissan Leaf, lider la vânzări în Europa: 26.000 de unități în primul an de la lansare

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută mașină electrică în Europa după ce s-a comercializat în 26.000 de unități la un an de la lansarea noii generații.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: 8 mașini electrice din 10 au obținut în teste reale o autonomie apropiată de datele oficiale

Kia Soul EV, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq și BMW i3 au obținut autonomii mai mari în condiții reale decât datele oficiale WLTP, în timp ce Opel Ampera-e, Renault Zoe, Tesla Model S și Model X s-au apropiat de cifrele oficiale.
Marti, 28 August 2018 | General

Din Polonia până în Japonia cu Nissan Leaf: 16.000 de kilometri parcurși în 3 luni alături de modelul electric nipon

Exploratorul Marek Kaminski a plecat într-o aventură alături de Nissan Leaf. 16.000 de kilometri, 8 state și trei luni sunt ingredientele expediției care a început în Polonia și care s-a încheiat în Tokyo, Japonia.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi plug-in și mașini electrice în Europa, după primele 6 luni: Nissan Leaf este lider, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Europa au crescut cu 43% în primele 6 luni din 2018, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Nissan Leaf a fost pe primul loc în clasament, la foarte mică distanță în fața lui Renault Zoe, în timp ce pe locul trei s-a situat BMW i3.
Marti, 17 Iulie 2018 | Modele noi

Nissan Leaf E-Plus: versiunea mai puternică a modelului eletric va avea 200 de cai putere și o baterie mai mare

Versiunea mai puternică a lui Nissan Leaf va fi cunoscută drept E-Plus și va avea un motor de 200 de cai putere, în timp ce bateria va avea o capacitate mai mare care nu a fost încă anunțată.
Joi, 05 Iulie 2018 | Industrie

Schimbare de lider: Nissan Leaf devine cea mai vândută mașină electrică din Europa. Zoe și e-Golf completează clasamentul

Nissan profită la maximum de recent lansata nouă generație a lui Leaf pentru a aduna cele mai multe vânzări înregistrate de o mașină electrică în Europa în primele cinci luni ale anului 2018.
Luni, 04 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Sărbătoare pentru Nissan: modelul electric Leaf a depășit 100.000 de unități vândute în Europa

Nissan Leaf a fost comercializat în 100.000 de unități pe teritoriul Europei, dintre care 37.000 de unități au fost comandate în ultimele 8 luni după lansarea noii generații.
Joi, 17 Mai 2018 | Economic

Nissan Leaf a fost detronată din topul celor mai vândute mașini electrice din lume: un model chinezesc a preluat prima poziție

Baic EC a fost cea mai vândută mașina electrică din lume în primele luni ale anului, după ce a reușit să surclaseze Nissan Leaf. Renault Zoe, Tesla Model S și Tesla Model X au înregistrat scăderi semnificative.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Renault susține că autonomia ideală a mașinilor electrice este de 300 de kilometri: "Șoferii conduc doar 50 de kilometri pe zi"

Carlos Ghosn susține că proprietarii de mașini electrice se mulțumesc cu o autonomie reală de 300 de kilometri, întrucât studiile arată că aceștia călătoresc în medie doar 50 de kilometri pe zi.
Joi, 03 Mai 2018 | Intern

Prețuri Nissan Leaf în România: mașina electrică pleacă de la aproape 34.000 de euro

Nissan Leaf este disponibil pentru prima oară pe piața din România odată cu lansarea celei de-a doua generații. Prețul de bază este de aproape 34.000 de euro, însă scade la numai 23.000 de euro prin cumularea bonusurilor Rabla Plus și Rabla Clasic.
Joi, 08 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Un exemplar vândut la fiecare 12 minute: Nissan se laudă cu rezultate record pentru noua generație Leaf în Europa

Nissan a anunțat la Geneva că noua generație Leaf se bucură de mare succes în Europa, un exemplar fiind vândut la fiecare 12 minute. Japonezii susțin că au primit peste 19.000 de comenzi pentru noul Nissan Leaf.
Vineri, 02 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi și mașini electrice în ianuarie: VW e-Golf a fost cel mai căutat model din Europa, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din Europa au crescut cu 36% în ianuarie, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Volkswagen e-Golf a fost cel mai căutat model de către clienți, fiind urmat la mică distanță de Renault Zoe și BMW i3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Siguranta

Vești bune din Japonia: noul Nissan Leaf primește 5 stele la testele de siguranță JNCAP

În așteptarea testelor de siguranță Euro NCAP, japonezii au supus deja noua generație Nissan Leaf la probele de impact. Cea mai vândută mașină electrică din lume a trecut cu brio testele.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Industrie

Sărbătoare în Japonia: mașina electrică Nissan Leaf s-a vândut în 300.000 de unități la nivel global de la lansarea din 2010

Nissan sărbătorește comercializarea a 300.000 de unități ale modelului electric Leaf de la lansarea inițială din 2010. Noua generație va fi disponibilă începând din luna ianuarie.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Economic

Europenii așteaptă cu nerăbdare noua generație Nissan Leaf: mașina electrică a primit 10.000 de comenzi în două luni

Nissan a primit deja peste 10.000 de comenzi pentru noua generație Leaf în numai două luni de la lansare, iar primele unități vor fi livrate în luna februarie.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Industrie

Nissan Leaf a început producția în Europa: primele unități vor ajunge pe piață în februarie 2018

Noua generație Nissan Leaf a intrat oficial în producție la fabrica din Sunderland (Marea Britanie), iar primii clienți vor putea intra în posesia mașinilor lor în luna februarie a anului viitor.
Joi, 07 Decembrie 2017 | Masini autonome

Robo-taxi japonez: Nissan a prezentat un model Leaf complet autonom, care va fi testat din 2018

Nissan a prezentat un model Leaf complet autonom, robo-taxi-ul care urmează să fie testat pe străzile orașului japonez Yokohama începând din 2018.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Economic

Noua generație Nissan Leaf amenință supremația lui Renault Zoe în Europa: 3.500 de unități vândute în prima lună de la lansare

Noua generație Nissan Leaf s-a vândut în peste 3.500 de unități în Europa în prima lună de la lansare, cu mult peste media de 2.600 de unități înregistrată lunar de Renault Zoe pe segmentul mașinilor electrice.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Industrie

Extinderea infrastructurii: Nissan vrea să construiască în Europa 1.000 de stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice

Nissan vrea să mărească numărul stațiilor de încărcare rapidă a mașinilor electrice în Europa, cu 20% în următorul an și jumătate. Astfel, compania intenționează să accelereze vânzările “electricei” Nissan Leaf, ajunsă la a doua generație.
Luni, 02 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Nissan pregătește o versiune Nismo pentru noua generație Leaf: conceptul debutează în cadrul Salonului Auto de la Tokyo

Nissan va expune Leaf Nismo Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Versiunea sportivă a electricului nipon promite modificări de design, dar și o ținută de drum revizuită.

Tag-uri similare

BMW, Toyota, Nissan, masini electrice, Volvo, Mini, Infiniti, Nissan Leaf, design, vehicule electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru