Nissan Leaf

Joi, 06 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: Nissan Leaf se prezintă

Nissan Leaf se alătură turului nostru electric din postura de lider al vânzărilor în acest segment în 2019 în România. Bestseller-ul Nissan nu putea să lipsească din grup.
Luni, 27 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Nissan susține că bateriile lui Leaf au o durată de viața de 22 de ani: căutam soluții pentru reutilizarea acumulatorilor

Nissan susține că bateriile care echipează modelul electric Leaf au o durată de viață 22 de ani, cu până la 12 ani mai mare decât a mașinii, pe baza datelor statistice acumulate de la lansarea din 2011.
Vineri, 24 Mai 2019 | Intern

Efectul programului Rabla Plus: Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică în România în primele patru luni ale anului

Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică în România în primele patru luni ale anului cu 53 de unități, la scurt timp după startul programului Rabla Plus, care a generat o creștere cu 52% a numărului de mașini electrice comercializate în țara noastră.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Interviu

Nissan pariază pe electrificare: „Pregătim 8 modele electrice la nivel global și vom hibridiza restul gamei”

Nissan are în gamă cea mai vândută mașină electrică din lume: Leaf. Planurile pentru viitor includ însă și alte modele electrice, dar și o serie de hibride. Am aflat despre aceste planuri în cadrul unui interviu obținut de la un oficial Nissan în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Sambata, 23 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Ce mașini electrice și hibride plug-in au cumpărat europenii în 2018? Nissan Leaf și Mitsubishi Outlander domină vânzările pe Continent

Clasamentele vânzărilor de mașini electrice și de mașini hibride plug-in la nivel european nu oferă surprize majore. Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și-a plantat reprezentanții în vârful celor două clasamente.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Tehnologie

Renault-Nissan anunță debutul noului sistem de conectivitate dezvoltat cu Microsoft: Clio și Leaf îl vor primi în acest an

Renault Clio și Nissan Leaf vor fi primele modele ale Alianței Renault-Nissan care vor utiliza noul sistem de conectivitate dezvoltat împreună cu Microsoft, care va oferi acces permanent la internet și servicii de navigație extinse.
Marti, 19 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Prețul mediu al modelelor electrice, mai mare cu peste 34% decât cel al modelelor cu motoare cu combustie internă din același segment

Prețul mediu de vânzare al unui model electric este cu peste 34% mai mare decât în cazul unui model cu motor cu combustie internă care concurează în același segment, potrivit unei analize realizată de Jato.
Miercuri, 06 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Un nou record doborât de Nissan Leaf, cea mai căutată mașină electrică din lume: 400.000 de unități vândute de la lansarea din 2010

Nissan Leaf, cea mai vândută mașină electrică din lume, a devenit și prima din categoria ei care depășește bariera celor 400.000 de unități vândute. Anul trecut, Leaf marcase comercializarea a 300.000 de unități de la lansarea inițială din 2010.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Cele mai vândute mașini electrice în lume în 2018: Tesla Model 3, lider detașat. Nissan Leaf și Renault Zoe coboară în clasament în ciuda creșterilor puternice

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în lume în 2018. Nissan Leaf și Renault Zoe au înregistrat creșteri puternice de vânzări, însă au coborât în clasamentul general în favoarea unor rivali din China.
Luni, 25 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Nissan va extinde producția ediției limitate a modelului electric Leaf e+: versiunea are autonomie de 385 de kilometri

Nissan a anunțat că va extinde producția ediției limitate Leaf e+ cu baterie de 62 kWh și autonomie de 385 de kilometri, după ce clienții europeni au comandat în numai câteva zile 3.000 dintre cele 5.000 de unități disponibile.
Luni, 11 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Ediția specială Nissan Leaf e+ are priză la publicul european: două treimi dintre cele 5.000 de unități programate pentru producție au fost deja rezervate

Nissan a înregistrat peste 3.000 de precomenzi pentru ediția specială Leaf e+. Modelul constructorului japonez integrează un motor de 217 CP și o baterie capabilă să ofere o autonomie de 385 de kilometri.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută mașină electrică în Europa: peste 40.000 de unități în 2018

Nissan Leaf a fost cea mai vândută mașină electrică din Europa în 2018 cu peste 40.000 de unități. De asemenea, Leaf a fost cea mai vândută mașină în Norvegia, indiferent de tipul de propulsie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan va prezenta un nou model în ianuarie: japonezii ar putea lansa versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf

Nissan a anunțat că va prezenta un nou model la târgul de tehnologie CES, iar presa internațională speculează că japonezii vor lansa Leaf E-Plus, versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre Nissan Leaf E-Plus: versiunea de performanță a electricei va avea baterie de 60 kWh și 200 de cai putere

Nissan Leaf E-Plus va avea o baterie de 60 kWh care se va putea încărca cu până la 100 kW și un motor electric care va genera echivalentul a 200 de cai putere. Prezentarea va avea loc în ianuarie, iar modelul va fi disponibil în Europa din luna mai.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul efect al arestării lui Ghosn: Nissan amână lansarea versiunii de performanță a lui Leaf programată pentru 28 noiembrie

Nissan a amânat lansarea versiunii de performanță a modelului electric Leaf programată inițial pentru 28 noiembrie, iar oficialii japonezi vor avea o întâlnire cu reprezentanții Renault pentru a discuta despre arestarea lui Carlos Ghosn.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3 a devenit cea mai vândută mașina electrică din lume: sedanul american a depășit Nissan Leaf

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică din lume în primele opt luni ale anului și a reușit să surclaseze foștii lideri Nissan Leaf și BAIC EC.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Electric challenge cu noul Nissan Leaf

#ElectricChallenge: Defilare în liniște pe străzile din Sibiu și întoarcerea la București

După ce am ajuns cu un singur plin de energie de la București la Sibiu, Nissan Leaf avea nevoie de o pauză. Am rulat în liniște pe străzile din Sibiu și am imortalizat mașina electrică în puncte cheie ale orașului. Ne-am întors apoi la București într-un ritm normal, ca să aflăm că diferențele nu sunt foarte mari.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Electric challenge cu noul Nissan Leaf

#ElectricChallenge: Nissan Leaf a parcurs București-Sibiu cu un singur plin al bateriei

Am învins! Așa ar trebui să înceapă această poveste a aventurii noastre de la București la Sibiu la volanul unei mașini electrice. Am parcurs distanța cu un singur plin de energie. Ba chiar am mai și rămas cu ceva curent în baterie.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Electric challenge cu noul Nissan Leaf

#ElectricChallenge: Cu Nissan Leaf de la București la Sibiu cu o singură încărcare

Mașinile electrice nasc multe provocări. Mai ales în România, unde infrastructura dedicată acestor mașini este imatură. Așa că ce ziceți de un drum București-Sibiu cu un Nissan Leaf, doar cu un plin al bateriei? Reușim?
Joi, 18 Octombrie 2018 | Siguranta

Primele teste Euro NCAP pentru sisteme autonome: niciunul dintre cele 10 modele testate nu evită accidentele în situații neprevăzute

Euro NCAP a testat în premieră sisteme autonome disponibile pe 10 modele, însă niciunul dintre acestea nu a fost capabil să evite accidente în cazul unor situații neprevăzute care se întâmplă frecvent în trafic.

Tag-uri similare

BMW, Toyota, Nissan, masini electrice, Volvo, Mini, Infiniti, Nissan Leaf, design, vehicule electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru