Nissan pregătește un eveniment special: 50 de proprietari Leaf vor urmări finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona

de Daniel Popescu
Vineri, 21.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
50 de proprietari Nissan Leaf din Portugalia vor avea ocazia să urmărească finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona. Meciul va avea loc duminică între Paris Saint-Germain și Bayern Munchen.

Nissan este unul dintre partenerii oficiali ai competiției de fotbal Liga Campionilor, a cărei finală va avea loc duminică la Lisabona între cluburile Paris Saint-Germain și Bayern Munchen.

În contextul în care meciul va avea loc fără spectatori din cauza pandemiei de coronavirus, constructorul japonez a decis să organizeze un eveniment inedit în orașul portughez.

Astfel, 50 de proprietari de Nissan Leaf din Portugalia vor avea oportunitatea de a urmări meciul din propriile mașini la un cinema drive-in din Lisabona.

Înainte de startul meciul, fanii vor avea ocazia să vadă pe viu trofeul Ligii Campionilor, pentru ca apoi acesta să ajungă la stadion în cadrul unei parade prin oraș cu Leaf Nismo RC. În plus, la eveniment își va face apariția și fostul atacant portughez Nuno Gomes.

"De șase ani am electrificat finala Ligii Campionilor. Anul acesta ne-am simțit și mai motivați. Nimic nu poate recrea sentimentul de a fi prezent pe stadion, dar sperăm să le oferim proprietarilor de Leaf al doilea cel mai atraxtiv lucru", explică oficialii Nissan.

Nissan va profita de acest eveniment pentru a promova și noul SUV electric Ariya, care va fi disponibil în Europa spre sfârșitul anului viitor.

Via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru