Mici îmbunătățiri pentru Nissan Leaf: modelul electric primește mai multe tehnologii și sisteme de siguranță

de Daniel Popescu
Vineri, 27.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a anunțat o serie de îmbunătățiri minore pentru modelul electric Leaf, care va fi disponibil cu mai multe sisteme de siguranță, conexiune la internet și o nouă culoare pentru caroserie.

Nissan a anunțat la sfârșitul acestei săptămâni că modelul electric Leaf va fi disponibil cu o serie de îmbunătățiri minore.

Astfel, sistemul de asistență Intelligent Blind Spot Intervention (IBSI) este acum standard indiferent de nivelul de echipare ales, în timp ce echiparea Tekna primește în plus sistemul Intelligent Rear View Mirror (IRVM).

În plus, Leaf primește și funcția Auto Dimming pentru faruri, pentru ca acestea să ajusteze automat luminile în funcție de vreme.

Pe de altă parte, constructorul japonez oferă acum volan telescopic pentru ca șoferul să aibă o poziție mai bună pe scaun.

De asemenea, aplicația de smartphone NissanConnect Services include acum o serie de opțiuni noi: deschiderea și închiderea portierelor și notificări atunci când mașina părăsește o zonă prestabilită său depășește o anumită viteză.

În plus, Leaf devine primul model electric al mărcii disponibil opțional cu serviciul In-Car Wi-Fi, care asigură un hotspot de la Orange pentru conexiuni de date rapide în mașină.

Nu în ultimul rând, Leaf este disponibil în premieră în culoarea de caroserie Ceramic Gray, dar și într-o variantă bi-tonală în nuanțele Ceramic Gray și Pearl Black Metallic.

Via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru