Nissan concept

Vineri, 05 August 2016 | Concepte

Nissan se joacă încă o dată cu imaginația noastră: Bladeglider este o sportivă electrică inspirată cu o aerodinamică de invidiat

Nissan a dezvăluit oficial noul Bladeglider, un prototip sportiv cu motor electric și o punte față îngustă. Designul futurist presupune și portiere cu deschidere verticală.
Duminica, 17 Ianuarie 2016 | Concepte

Nissan X-Trail s-a pregătit pentru deszăpezire: a schimbat cauciucurile de iarnă cu șenile (VIDEO)

Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Montreal o variantă americană a lui X-Trail, echipată cu șenile, capabilă să ajungă pe orice teren acoperit cu zăpadă.
Luni, 05 Octombrie 2015 | Concepte

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo: un nou supercar pentru simulatorul auto

Nissan a dezvăluit un nou concept pentru simulatorul auto Gran Turismo 6. Conceptul se numește Vision 2020, vine cu o filosofie de design nouă și va fi dezvăluit oficial în luna noiembrie.
Vineri, 11 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Primele imagini ale conceptului Nissan Gripz, viitorul crossover sportiv japonez

Nissan a dezvăluit primele imagini teaser ale conceptului Gripz, programat să fie dezvăluit oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Nissan Sway, conceptul care anunţă sportivitatea noii generaţii Micra

Nissan a publicat prima imagine a conceptului Sway, programat să debuteze live la Salonul de la Geneva. Prototipul japonezilor anticipează viitoarea generaţie Micra, complet schimbată de ceea ce vedem în prezent.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Concepte

Nissan IDx Freeflow şi IDx Nismo – două concepte care anunţă un rival pentru Toyota GT86

Nissan a dezvăluit la Salonul Auto de la Tokyo două concepte, botezate IDx Freeflow şi IDx Nismo. Ambele prototipuri anticipează un viitor coupe de mici dimensiuni orientat către clienţii lui Toyota GT86.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Nissan anunţă premiera mondială a unui SUV în cadrul Salonului de la Frankfurt

Nissan va folosi Salonul Auto de la Frankfurt ca scenă pentru debutul unui model nou, anticipat deja de un teaser. Mai multe surse vorbesc despre înlocuitorul lui Qashqai sau X-Trail.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Concepte

Nissan Friend-ME - al doilea teaser dezvăluie spatele conceptului nipon

Nissan a publicat cel de-al doilea teaser oficial al conceptului Friend-ME, pregătit să debuteze săptămâna viitoare în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Concepte

Nissan Friend-ME - un concept destinat tinerilor debutează la Salonul de la Shanghai

Nissan va lansa în cadrul Salonului Auto de la Shanghai un concept inovativ, botezat Friend-ME, creat cu ajutorul biroului său deschis în China. Conceptul se adresează tinerilor şi promite o consolă centrală inovativă.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Concepte

Nissan Resonance - conceptul viitorului Murano a debutat la Detroit

La standul Nissan din cadrul Salonului Auto de la Detroit şi-a făcut apariţia conceptul Resonance, un exerciţiu de design cu o filosofie nouă şi un promotor al viitoarei generaţii Murano.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Concepte

Nissan Resonance - conceptul viitorului Murano va fi dezvăluit la Detroit

Nissan va expune în cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul Resonance, anticipat deja cu ajutorul unei imagini de tip teaser. Modelul ar urma să anticipeze versiunea de serie a viitoarei generaţii Murano.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Concepte

Nissan IV Concept, creaţie japoneză inspirată de natură

Constructorul japonez va expune la salonul californian o creaţie futuristă, botezată IV Concept, capabilă să combine tehnica viitorului cu materiale biologice.

Tag-uri similare

Nissan concept, Nissan concept Salonul Auto de la Los Angeles, Nissan IV Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru