Nissan Resonance - conceptul viitorului Murano va fi dezvăluit la Detroit

de Bogdan Mirică
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va expune în cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul Resonance, anticipat deja cu ajutorul unei imagini de tip teaser. Modelul ar urma să anticipeze versiunea de serie a viitoarei generaţii Murano.

Nissan se va folosi de ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Detroit pentru a introduce un nou concept dintr-o serie mai lungă. Prototipul a fost deja anticipat de o imagine de tip teaser, care prezintă profilul, schiţat discret de o serie de linii pe un fundal negru.

Conceptul se va numi Resonance şi va avea rolul de a prezenta publicului o nouă filosofie de design. În comunicatul de presă care însoţeşte imaginea, Nissan declară că la Detroit vom face cunoştinţă ”cu un crossover ce promovează un design îndrăzneţ, un limbaj estetic nou şi o tehnologie de propulsie inovativă.”

Urmareste Automarket
După cum reiese chiar din declaraţiile Nissan, Resonance va folosi resursele unui ansamblu hibrid electric, capabil să garanteze eficienţă, combinată cu resurse suficiente.
Ar putea fi vorba despre un motor pe benzină de 2.5 litri, asistat de o transmisie CVT şi de o unitate electrică, ţinută în viaţă de o baterie litiu-ion.

Deşi Nissan nu a fost prea darnic în informaţii, mai multe voci susţin că am putea avea în faţă chiar prototipul viitorului Murano, a cărui nouă generaţie ar trebui să sosească în 2014.

via Nissan

Comentarii (1)

  • mmmmmmmmm foarte promitator...
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru