Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo: un nou supercar pentru simulatorul auto

de Bogdan Mirică
Luni, 05.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a dezvăluit un nou concept pentru simulatorul auto Gran Turismo 6. Conceptul se numește Vision 2020, vine cu o filosofie de design nouă și va fi dezvăluit oficial în luna noiembrie.

Nissan și-a afirmat dorința de a fi alături de fanii săi și în lumea virtuală imaginată de Gran Turismo 6 încă de anul trecut, când a dezvăluit un concept dedicat exclusiv simulatorului auto. Conceptul Nissan Gran Turismo a fost prezentat chiar și în mărime naturală cu ocazia Festivalului de la Goodwood, ediția 2014.

Nissan vrea să perfecționeze exercițiul de design și revine cu o versiune îmbunătățită a conceptului, programată să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, în luna noiembrie.

Denumit Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo, prototipul adoptă acum o nouă filosofie de design, concentrată în jurul unei altfel de grile frontale, sub forma aceleiași litere V. Caroseria a primit și ea o nouă culoare, botezată Fire Knight.

Nissan a ținut să precizeze că ”prototipul este materializarea unei mașini virtuale, prin intermediul căreia fanii vor putea să experimenteze performanța și inovația Nissan.”

Comentarii (1)

  • Noul Skyline GT-R ?
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru