Nissan Friend-ME - un concept destinat tinerilor debutează la Salonul de la Shanghai

de Bogdan Mirică
Miercuri, 03.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va lansa în cadrul Salonului Auto de la Shanghai un concept inovativ, botezat Friend-ME, creat cu ajutorul biroului său deschis în China. Conceptul se adresează tinerilor şi promite o consolă centrală inovativă.

Nissan şi-a anunţat prezenţa în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, unde va expune un concept realizat cu ajutorul noului său birou de design deschis în China. Oamenii de creaţie de la Nissan Design China Beijing şi cei japonezi au colaborat pentru a da naştere conceptului botezat Friend-ME.

Potrivit oficialilor din Ţara Soarelui Răsare, designerii chinezi au fost implicaţi direct în faza de creaţie şi dezvoltare a modelului. Primul teaser anunţă un design futurist, cu linii agresive, subliniate de lumini LED, după cum se poate observa în primul teaser oficial.

Destinat ”tinerei generaţii energice din China”, după cum se arată în comunicatul de presă, noul Friend-ME are în prim plan cucerirea celui mai incitant public de pe cea mai mare piaţă auto a lumii.

Urmareste Automarket
Tot Nissan susţine că ideea după care a fost clădit noul Friend-ME a fost aceea de a conecta perfect cei patru pasageri pe care îi poate găzdui habitaclul.
Asta înseamnă tratament identic şi aceeaşi cantitate de informaţii pentru toţi pasagerii, adunaţi în jurul unei console centrale inovative.

Alături de conceptul Friend-ME, standul Nissan de la Shanghai va mai include alte 20 de vehicule, printre care modele ca GT-R, Murano şi o serie de maşini realizate în parteneriat cu constructorii chinezi Dongfeng Nissan Passenger Vehicle Company şi Zhengzhou Nissan Automobile.

via Nissan

Comentarii (6)

  • florin
    Foarte interesant ! De abia astept sa vad despre ce e vorba.
    23 5
  • Conceptul se adresează tinerilor şi promite o consolă centrală inovativă=> baiatul meu este mort sa se joace pe PS3 (m-am linistit un pic toti din generatia lui sufera de aceeasi boala, este singurul lucru cu care-i poti motiva sa invete din pacate, le-ai luat asta sunt in sevraj ar face orice) cred ca urmatoarele generatii de masini trebuie sa aiba un volan cum este controlerul de la console
    1 6
  • te-ai linistit? io zic asa intri in panica si sa-i mai tai accesul
    0 3
  • @gelule cand o i-a pe alaturi vine singur si imi imaneaza controlarele si cablu de alimentare sa fie perioada mai mica
    0 2
  • Eu zic sa mergi la școala alături de el: "i-a pe alături".
    2 0
  • Semtex
    GT Channel intodeauna a avut surse excelente. Priviti aici :

    http://gtchannel.com/blog/nissan-z-development-officially-starts
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru