Nissan Friend-ME - al doilea teaser dezvăluie spatele conceptului nipon

de Bogdan Mirică
Joi, 11.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat cel de-al doilea teaser oficial al conceptului Friend-ME, pregătit să debuteze săptămâna viitoare în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

După teaserul publicat săptămâna trecută, Nissan revine astăzi cu o nouă imagine a conceptului Friend-Me, programat să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, săptămâna viitoare.

Născut din colaborarea centrului de design Nissan din China cu oamenii de creaţie ai constructorului din Ţara Soarelui Răsare, noul Friend-ME vine cu o consolă centrală creată specială, ce permite ”conectarea perfectă a celor patru pasageri”.

Cel mai probabil, designerii şi inginerii niponi au creat o consolă centrală care pleacă de lângă planşa de bord şi ajunge până la nivelul banchetei spate. Pentru a permite interconectarea celor care călătoresc la bordul conceptului, Nissan a creat o interfaţă multimedia, acesibilă tuturor.

Urmareste Automarket
Destinat ”tinerei generaţii energice din China”, după cum se arată în comunicatul de presă, noul Friend-ME are în prim plan cucerirea celui mai incitant public de pe cea mai mare piaţă auto a lumii.

Alături de conceptul Friend-ME, standul Nissan de la Shanghai va mai include alte 20 de vehicule, printre care modele ca GT-R şi Murano.

La stand va fi prezent şi un perete al inovaţiilor Nissan, dar şi un parfum auto cu aromă de ceai verde, pe care japonezii intenţionează să-l introducă pe modelele echipate cu o tehnologie de dispersie a mirosului.

via Nissan

Comentarii (2)

  • Super! Imi place!
    13 2
  • Patrol
    Nissan e unul dintre cei mai inovatori constructori. Respect !
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru