Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Nissan anunţă premiera mondială a unui SUV în cadrul Salonului de la Frankfurt

Publicat Marti, 03.09.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Nissan anunţă premiera mondială a unui SUV în cadrul Salonului de la Frankfurt - Poza 1
Nissan va folosi Salonul Auto de la Frankfurt ca scenă pentru debutul unui model nou, anticipat deja de un teaser. Mai multe surse vorbesc despre înlocuitorul lui Qashqai sau X-Trail.

Nissan aduce la Salonul Auto de la Frankfurt, în premieră europeană, conceptul Friend-Me, dezvăluit în primăvara cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Alături de acesta însă, japonezii vor expune şi un model misterios, în premieră mondială, anticipat deja de un teaser, al cărui nume reprezintă momentan o surpriză.

Nissan nu a oferit prea multe informaţii despre modelul pe care îl va expune, însă a fixat ca dată oficială de întâlnire prima zi a Salonului de la Frankfurt, 10 septembrie. Premiera va reprezenta un nou SUV în gama niponă, dar identitatea rămâne încă o surpriză.

Din speculaţiile ultimelor luni, Nissan ar putea introduce viitoarea generaţie a modelului Qashqai. Cu toate acestea, nici un urmaş pentru X-Trail, unul dintre cele mai longevive produse ale japonezilor, nu este exclus.

SUV-ul aşteptat la Frankfurt ţinteşte în continuare extinderea gamei şi reprezintă încă un pas către obiectivul fixat în urmă cu câţiva ani: acela de a deveni constructorul asiatic numărul unu în Europa.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru