Update: Un nou teaser video dedicat SUV-ului electric Nissan Ariya: prezentarea oficială are loc în 15 iulie

de Daniel Popescu, Foto: Nissan
Vineri, 10.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat un teaser video nou cu SUV-ul electric Ariya, pe care îl va prezenta oficial în 15 iulie. Noul model ar urma să aibă două motoare electrice și o autonomie de aproape 500 de kilometri.

Update: 10.07.2020

Nissan a publicat un teaser video nou dedicat viitorului SUV electric Ariya. De această dată, niponii oferă o serie de cadre dinamice, dar și câteva detalii de caroserie. Prezentarea oficială a noului Nissan Ariya va avea loc în 15 iulie în cadrul unui eveniment online.

Știrea inițială: 02.07.2020

Cu numai câteva zile în urmă, Nissan a anunțat că va prezenta versiunea de serie a conceptului Ariya în 15 iulie, în cadrul unei conferințe online care va avea loc în Japonia.

Producătorul nipon continuă acum campania de promovare a noului model prin prezentarea unui teaser video care scoate în evidență o serie de elemente de caroserie.

Clipul video de peste 30 de secunde arată o serie de schițe cu designul exterior, dar si elemente de detaliu, cum ar fi inscripțiile Nissan și Ariya de pe partea din spate. În plus, finalul clipului prezintă și semnătura luminoasă a farurilor.

Nissan nu a oferit până în prezent detalii tehnice despre versiunea de serie, așa cum nu precizase astfel de amănunte nici despre conceptul cu același nume dezvăluit în 2019. Totuși, Nissan a confirmat că Ariya va fi echipată cu un nou sistem de propulsie care a primit numele E-4orce. Acesta este compus din două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, astfel că SUV-ul electric va oferi tracțiune integrală.

Presa internațională a relatat anterior că versiunea de serie va avea o autonomie estimată de circa 483 de kilometri.

Via Nissan

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    perfect daca il echipeaza si cu 2-3 galeti de apa pentru racit bateriile, nu ca la nissan leaf.
    ca defect gasesc ca e totusi prea frumos pentru un nisan, deci nu intra in lista mea scurta nici daca trag lozu cistigator la pacanele cumva.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru