Nissan X-Trail

Miercuri, 17 Ianuarie | Concepte

Nissan X-Trail, transformat într-o mașină pentru salvamontiști

Nissan a dezvăluit noul concept X-Trail Mountain Rescue, creat special pentru salvamontiști. Noul concept primește mai multe modificări specifice, inclusiv șenile în loc de roți.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Modele noi

Noul Nissan X-Trail: prima imagine și primele informații ale SUV-ului cu 7 locuri

Nissan a dezvăluit o primă imagine cu a patra generație a modelului X-Trail. Acesta ar urma să păstreze configurația cu 7 locuri și să profite de noul motor E-Power.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Nissan a lansat o ediție specială pentru Qashqai, X-Trail și Micra: N-Tec aduce noutăți de design și mai multă tehnologie

Nissan Qashqai, X-Trail și Micra au primit o ediție specială N-Tec cu îmbunătățiri de design, tehnologii precum ProPilot și compatibilitate cu Android Auto și Apple Car Play.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan confirmă planurile pentru gama de SUV-uri: noile generații Qashqai și X-Trail și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya vor fi lansate în 18 luni

Noua generație Nissan X-Trail va fi prezentată până în vara anului 2020, în timp ce noul Qashqai va fi dezvăluit în septembrie 2020. De asemenea, japonezii vor lansa și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya cel târziu în 2021.
Luni, 04 Februarie 2019 | Industrie

Nissan confirmă că nu va produce noua generație X-Trail în Europa: modelul va fi importat în continuare din Japonia

Nissan a anunțat oficial că renunță la planurile de a produce noua generație X-Trail în Marea Britanie, ca urmare a scăderii vânzărilor de mașini diesel și a incertitudinilor provocate de Brexit.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Intern

Prețuri Nissan X-Trail facelift în România: start de la 25.500 de euro

Nissan X-Trail facelift este disponibil pe piața din România cu prețuri care încep de la 25.500 de euro pentru versiunea cu motor pe benzină de 1.6 litri și 163 de cai putere. Oferta include și două motorizări diesel.
Miercuri, 10 Mai 2017 | Tehnologie

Pentru aventuri de neuitat: Nissan X-Trail vine la pachet cu o dronă autonomă care îți înregistrează toate mișcările

Nissan X-Trail X-Scape este un pachet special pentru SUV care include și o dronă Parrot Bebop 2 capabilă să înregistreze sau să transmită în direct toate aventurile de care ai parte.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Modele noi

160 sau 190 CP? Nissan X-Trail pregătește un un motor diesel mai puternic pe facelift-ul din 2017

Nissan vrea ca X-Trail să țină pasul cu noile lansări din segment și vizează prezentarea unui motor diesel mai puternic decât actualul 1.6 de 130 de cai care reprezintă versiunea de top în gamă.
Luni, 12 Septembrie 2016 | Modele noi

Facelift cu mantă: Nissan X-Trail facelift, trădat de imaginile oficiale ale fratelui său american, Nissan Rogue

Nissan a prezentat oficial la Miami primele imagini ale lui Rogue facelift, un SUV pe care japonezii îl vând pe piața din SUA. Cum vorbim de fratele cu alt nume al lui X-Trail, modificările vor fi implementate în scurt timp și pe modelul pe care-l găsim în showroom-urile europene.
Luni, 05 Septembrie 2016 | Siguranta

Pachet de siguranță la ofertă: Nissan Vision aduce toate sistemele de prevenire a accidentelor pe Qashqai, Juke și X-Trail

Nissan îmbunătățește nivelul de siguranță oferit de modelele Qashqai, X-Trail și Juke cu un pachet de sisteme denumit Vision.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Modele noi

Se sparge misterul: Primele imagini cu noua generație Renault Koleos

Cel mai mare SUV din gama Renault este tot mai aproape. Noul Koleos, a fost deja dezvăluit de o serie de imagini apărute pe internet.
Miercuri, 24 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Nissan începe să miroasă a premium: Qashqai și X-Trail au primit două versiuni de lux

Nissan va expune la Geneva două versiuni premium ale modelelor Qashqai și X-Trail. Ele se numesc Premium Concept și explorează posibilitățile de transformare pe care pe oferă cele două crossovere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Februarie 2016 | Modele noi

Kadjar le dă aripi celor de la Renault: urmașul lui Koleos se lansează anul acesta și va avea un alt nume

Renault lucrează la noua generație a modelului Koleos, așteptată să își facă apariția spre sfârșitul anului viitor și să fie disponibilă în showroom la începutul lui 2017.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | General

Vrei să te dai cu bobul în gaşca? Nissan a creat primul bob cu şapte locuri din lume

Nissan a folosit designul unui X-Trail pentru a realiza primul bob cu şapte locuri din lume, care atinge o viteză maximă de peste 100 km/h.
Duminica, 17 Ianuarie 2016 | Concepte

Nissan X-Trail s-a pregătit pentru deszăpezire: a schimbat cauciucurile de iarnă cu șenile (VIDEO)

Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Montreal o variantă americană a lui X-Trail, echipată cu șenile, capabilă să ajungă pe orice teren acoperit cu zăpadă.
Miercuri, 05 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan X-Trail primeşte un motor turbo pe benzină: 1.6 DIG-T de 163 CP

Disponibil până acum exclusiv în versiune diesel, Nissan X-Trail primeşte din această toamnă şi o variantă pe benzină. Noul motor scoate 163 CP şi 240 Nm.
Joi, 19 Februarie 2015 | General

Provocările de azi în Autovot 2015: Nissan X-Trail vs. Mazda6 şi Jaguar F-Type vs. Porsche Cayenne

Două SUV-uri caută să se califice în semifinalele Autovot. Sferturile le pun însă faţă în faţă cu doi adversari redutabili.
Sambata, 14 Februarie 2015 | General

Duel fratricid în Autovot: Nissan X-Trail şi Nissan Pulsar se bat pentru voturile publicului

Weekendul debutează cu un duel intern între două modele Nissan în categoria Maşinilor Accesibile, în timp ce la Maşini Premium, Porsche Cayenne intră în ring alături de Lexus CT.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | General

Meci inedit astăzi în Autovot: Nissan X-Trail se luptă cu VW Polo facelift

Duelul de astăzi din Autovot are loc între două perechi de modele cât se poate de diferite. Fie că vorbim despre Volkswagen Polo şi Nissan X-Trail la capitolul maşini accesibile sau de Porsche Cayenne şi Jeep Cherokee, lupta de popularitate la fiecare clasă nu are cum să nu fie interesantă.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Feature

Amintiri din vacanţa de iarnă: 3500 de kilometri cu X-Trail, Clio, Pulsar şi Logan 10 ani

Pe timpul vacanţei de iarnă, membrii echipei Automarket îşi ocupă timpul punând la încercare modele noi pe o perioadă mai lungă. Iar de această dată, toate cele patru maşini au venit din grupul Renault-Nissan.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Renault Koleos, recall Nissan, recall Renault, recall Koleos, recall Qashqai, recall X-Trail
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru