Nissan X-Trail

Marti, 04 Noiembrie 2014 | Feature

Nissan X-Trail: Între „înainte era mai bine” şi fascinaţia „noului”

M-am despărţit cu greu de vechiul Nissan X-Trail, iar acum, după ce am condus noua generaţie, am înţeles de ce. Lupta dintre reticenţa schimbării şi acceptarea noului trend a început după o experienţă în off-road cu noul X-Trail.
Miercuri, 01 Octombrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: Noul Nissan X-Trail primește 5 stele, Citroen C4 Cactus reușește patru stele

Ultima sesiune de teste organizată de EuroNCAP a pus în fața publicului trei modele interesante recent lansate pe piața din România. Nissan X-Trail și Mercedes Clasa V au primit cinci stele, iar Citroen C4 Cactus a adunat 4.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan Qashqai 2 - cel mai nou teaser dezvăluie faţa crossover-ului

Nissan a dezvăluit o nouă imagine teaser a viitorului Qashqai. A doua generaţie a crossover-ului japonez va fi prezentată oficial în data de 7 noiembrie.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

TOP 10: Modele noi lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt a adus o serie de noutăţi, dar foarte puţine au fost lansate în premieră absolută . Iată zece dintre cele mai importante automobile de serie lansate la această ediţie a salonului german.
Marti, 10 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Nissan X-Trail a primit o nouă generaţie la Frankfurt

Noul Nissan X-Trail a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul vine cu un design schimbat complet, un interior nou şi cu o nouă platformă.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Nissan anunţă premiera mondială a unui SUV în cadrul Salonului de la Frankfurt

Nissan va folosi Salonul Auto de la Frankfurt ca scenă pentru debutul unui model nou, anticipat deja de un teaser. Mai multe surse vorbesc despre înlocuitorul lui Qashqai sau X-Trail.
Luni, 19 August 2013 | Feature

Pledoarie pentru SUV

Ne-am tot întrebat ce maşină s-ar potrivi mai bine pentru o vacanţă pe patru roţi. Am ales Grecia şi am încercat să dovedim că un SUV este cea mai indicată alegere pentru această destinaţie. Cobaiul nostru? Nissan X-Trail.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Modele noi

Viitorul Nissan Qashqai va miza pe rafinament, nu pe revoluţie

Nissan nu va miza pe o revoluţie în cazul noii generaţii Qashqai. Japonezii se vor concentra mai mult pe rafinarea interiorului şi pe oferirea unor motoare economice, conforme cu normele Euro 6.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Autoipoteze

Renault pregăteşte varianta franceză a lui Nissan Juke

Renault lucrează la propriul crossover de segment mic. Modelul se va baza pe Juke şi va adopta reţeta modelului japonez, mizând tot pe un design nonconformist.
Marti, 03 August 2010 | Modele noi

OFICIAL: Nissan X-Trail facelift, imagini şi informaţii complete

Versiunea europeană a modelului Nissan X-Trail a primit un facelift binemeritat, care aduce un look frontal nou şi un interior intens revizuit.
Vineri, 09 Iulie 2010 | Modele noi

Primele imagini cu Nissan X-Trail facelift

Nissan a lansat pe piaţa din Japonia primele imagini şi informaţii ale faceliftului operat pe SUV-ul X-Trail. Acesta primeşte un look mai proaspăt şi un interior revizuit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Siguranta

Recall pentru 50.000 de unitati Qashqai, X-Trail si Koleos

Trei dintre SUV-urile produse de alianta Renault-Nissan vor fi rechemate in service din cauza unor posibile defecte la nivelul coloanei de directie.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Renault Koleos, recall Nissan, recall Renault, recall Koleos, recall Qashqai, recall X-Trail
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru