Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Noul X-Trail este vedeta standului Nissan

Publicat Miercuri, 11.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 5

Principala noutate a standului Nissan de la Salonul Auto de la Frankfurt a fost noua generaţie a lui X-Trail. Modelul a debutat în premieră mondială la salonul din Germania, nemaifiind prezentat până în acel moment. Noua generaţie a SUV-ului compact de la Nissan va fi disponibilă comercial abia din 2014, dar vine cu o serie de modificări semnificative. Pe lângă partea estetică, modelul are o platformă nouă, un interior schimbat şi o gamă de motorizări împrospătată.

Nissan X-Trail - imagini şi informaţii oficiale ale noii generaţii

Standul Nissan nu s-a concentrat doar pe X-Trail, incluzând şi modele precum Micra facelift, noul Note, 370Z Nismo, Leaf, NV200 şi GT-R. Conceptul Friend-me a fost şi el în centrul atenţiei, fiind vopsit într-o nuanţă deosebită, care a atras privirile  vizitatorilor standului.


Comentarii (5)

  • In sfarsit au facut un X-Trail fara unghiuri drepte. Era si timpul
    23 2
  • Da ce seamana spatele cu Mazda CX-5 ;)
    3 13
  • denilsson
    ASA DA ! ara a masina de cumparat.
    In plus "lupta" se ascute cu Honda CRV, Toyota Rav4, Mitsubishi Outlander, Subaru Forester, Suzuki Grand Vitara, Ford KUGA, , Opel Antara, Volvo XC 60 si .....apoi plutonul format din mai putin pretentioasele Koleos, Tiguan, ix35, Sportage, CX5, Patriot, Korando, Qashqai, C4 Aircros, ASX, 3008, Yeti, Altea Freetrak,
    12 14
  • @denilsson
    Toate modelele mentionate de tine (cu o mica exceptie) sunt modele de VOLUM, deci asa-zisa pretentiozitate sau lipsa de petentiozitate, e doar in mintea ta !
    Plus de asta, nu poti pune in acelasi context Qashqai si X-Trail. Sunt concepte diferite.
    19 2
  • Frumos !
    14 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru