OFICIAL: Nissan X-Trail facelift, imagini şi informaţii complete

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.08.2010
Versiunea europeană a modelului Nissan X-Trail a primit un facelift binemeritat, care aduce un look frontal nou şi un interior intens revizuit.

Nissan a publicat primele imagini oficiale ale faceliftului operat pe versiunea europeană a modelului X-Trail. După ce a suferit o serie de cosmetizări pe piaţa din Japonia, SUV-ul nipon modificat vine şi pe Bătrânul Continent începând cu luna această toamnă.

Principalele schimbări apar în partea frontală, unde Nissan a căutat să apropie X-Trail de fratele mai mare Pathfinder. Spoilerul a fost redesenat, blocurile optice faţă au fost şi ele modificate iar jantele au primit modele noi, cu şapte şi zece spiţe, cu dimensiuni de 17 şi 18 inch. Faceliftul aduce şi lumini LED frontale şi posterioare pentru unele versiuni, în timp ce vârful de gamă primeşte faruri bi-xenon.

Nici interiorul nu a fost uitat, inginerii şi designerii oferind o importanţă deosebită instrumentelor de bord, complet redesenate, şi afişajelor de bord ceva mai mari. Mai mult decât atât, specialiştii în compartimentare interioară au reuşit să reorganizeze spaţiul lui X-Trail pentru a oferi 10 milimetri în plus pentru picioarele pasagerilor de pe bancheta din spate.

Lista de dotări se îmbogăţeşte şi ea cu o cameră pentru marşarier.

Sub capotă Nissan nu a pregătit modificări importante, gama de motorizări fiind aceeaşi. Ce s-a modificat în schimb este transmisia, care a primit rapoarte mai lungi, pentru a optimiza consumul de carburant. Tot în acest sens, faceliftul a adus cu sine şi pneuri cu rezistenţă redusă la rulare pentru toate versiunile.

via | nissan

Comentarii (6)

  • :)
    o masina f buna!
    10 1
  • tattae
    x-trail
    Ai dreptate edi este o masina f buna. Are tatal meu modelul din 2005 si a parcurs aproape 300.000 km fara nici o problema (in categoria probleme nu includem consumabilele si reviziile). Are si vana si comfort si serioase capabilitati off-road.
    10 1
  • john47
    x-trail 2
    "Lista de dotări se îmbogăţeşte şi ea cu o cameră pentru marşarier." haideti mai baieti .. si x trail 2 are camera pe spate .. stiu ca avem si noi unul .. masina e foarte buna nu ai ce zice
    5 0
  • x-trail a avut intotdeauna capacitati excelente in off-road
    4 0
  • xtrail
    Corectati-ma daca gresesc , asta e tot primul model de X-Trail care este deja la al doilea facelift ?
    2 0
  • @razvanis > DA, GRESESTI
    este a 2-a generatie de x-trail aparut in 2007
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru