X-Trail

Miercuri, 17 Ianuarie | Concepte

Nissan X-Trail, transformat într-o mașină pentru salvamontiști

Nissan a dezvăluit noul concept X-Trail Mountain Rescue, creat special pentru salvamontiști. Noul concept primește mai multe modificări specifice, inclusiv șenile în loc de roți.
Duminica, 19 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan: Cifrele de consum ale SUV-ului Toyota RAV4 Hybrid, nerealiste

Potrivit unui oficial Nissan, cifrele de consum ale modelului Toyota RAV4 Hybrid sunt nerealiste. Acesta mai susține că sistemul de propulsie prezent pe Nissan X-Trail e-Power oferă o experiență de condus superioară.
Joi, 16 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan: versiuni electrice pentru Qashqai, Juke și X-Trail

Nissan a anunțat că pregătește versiuni noi, electrice, pentru SUV-urile sale Qashqai, Juke și X-Trail. Primul dintre acestea va debuta în 2025 și va marca accelerarea tranziției către un viitor electric pentru constructorul japonez.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Intern

Redacția Automarket a configurat trei versiuni Nissan X-Trail, în funcție de hobby-urile jurnaliștilor

Lansată în luna septembrie 2022, în Europa, noua generație Nissan X-Trail poate fi deja comandată în România. Redacția Automarket a făcut un exercițiu de imginație și a configurat trei versiuni X-Trail în funcție de hobby-ul fiecăruia.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Feature

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Nissan X-Trail

După ce am văzut cum a evoluat Nissan X-Trail, de-a lungul celor 4 generații, a venit momentul să trecem în revistă 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre cea mai nouă iterație X-Trail. Un model pe care noi l-am condus în cadrul testelor internaționale din Slovenia.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Feature

Povestea lui Nissan X-Trail: cum au evoluat cele 4 generații ale SUV-ului japonez

Nissan X-Trail este un model extrem de apreciat în lumea auto. Împreună cu omologul său american, Rogue, este printre cele mai vândute SUV-uri din lume. În acest articol căutăm rădăcinile acestei afinități pentru modelul japonez, aruncând un ochi la toate generațiile sale.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Modele noi

Noua generație Nissan X-Trail debutează în Europa cu motorizări electrificate și până la 213 CP

Noua generație Nissan X-Trail a fost prezentată pe Bătrânul Continent. Aceasta poate fi comandată într-o configurație cu 5 sau 7 locuri, dar și cu motorizări electrificate care dezvoltă până la 213 cai putere.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Noua generație Nissan X-Trail a debutat oficial în Japonia. Urmează Europa

Nissan a lansat, pe piața locală din Japonia, cea de-a patra generație a modelului X-Trail. Aceasta va ajunge și pe Bătrânul Continent, cel mai probabil cu un sistem de propulsie hibrid.
Marti, 23 Iunie 2020 | Industrie

Renault și Nissan, acuzate că au manipulat emisiile pentru 1.3 milioane de mașini în Marea Britanie: ar fi afectate modele precum Clio, Megane, Captur, Juke sau Qashqai

O firmă de avocatură acuză Renault și Nissan că ar fi manipulat emisiile pentru aproximativ 1.3 milioane de mașini din Marea Britanie, folosind dispozitive ilegale. Afectate ar fi modele precum Clio, Captur, Megane, Juke, Qashqai sau X-Trail, ce au fost produse între 2009 și 2018. Avocații spun că fiecare client are dreptul la despăgubiri de 5.000 de lire sterline. Nissan a respins toate acuzațiile.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Nissan a lansat o ediție specială pentru Qashqai, X-Trail și Micra: N-Tec aduce noutăți de design și mai multă tehnologie

Nissan Qashqai, X-Trail și Micra au primit o ediție specială N-Tec cu îmbunătățiri de design, tehnologii precum ProPilot și compatibilitate cu Android Auto și Apple Car Play.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan confirmă planurile pentru gama de SUV-uri: noile generații Qashqai și X-Trail și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya vor fi lansate în 18 luni

Noua generație Nissan X-Trail va fi prezentată până în vara anului 2020, în timp ce noul Qashqai va fi dezvăluit în septembrie 2020. De asemenea, japonezii vor lansa și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya cel târziu în 2021.
Luni, 04 Februarie 2019 | Industrie

Nissan confirmă că nu va produce noua generație X-Trail în Europa: modelul va fi importat în continuare din Japonia

Nissan a anunțat oficial că renunță la planurile de a produce noua generație X-Trail în Marea Britanie, ca urmare a scăderii vânzărilor de mașini diesel și a incertitudinilor provocate de Brexit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 03 Februarie 2019 | Industrie

Brexit afectează fabricile auto din Marea Britanie: Nissan renunță la planurile de producție ale viitorului X-Trail la Sunderland

După ce a renunțat la o parte din angajați în 2018, Nissan va anunța sptămâna viitoare că planurile de a aduce viitorul X-Trail pe linia de asamblare de la Sunderland vor fi rupte.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Intern

Prețuri Nissan X-Trail facelift în România: start de la 25.500 de euro

Nissan X-Trail facelift este disponibil pe piața din România cu prețuri care încep de la 25.500 de euro pentru versiunea cu motor pe benzină de 1.6 litri și 163 de cai putere. Oferta include și două motorizări diesel.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Modele noi

160 sau 190 CP? Nissan X-Trail pregătește un un motor diesel mai puternic pe facelift-ul din 2017

Nissan vrea ca X-Trail să țină pasul cu noile lansări din segment și vizează prezentarea unui motor diesel mai puternic decât actualul 1.6 de 130 de cai care reprezintă versiunea de top în gamă.
Sambata, 23 Aprilie 2016 | Modele noi

X-Trail cu de toate: opționalele devin standard pe Style Edition, cea mai complexă versiune de echipare a crossover-ului japonez

Nissan X-Trail Style Edition oferă câteva adăugiri estetice subtile și o gamă largă de echipamente care în mod normal sunt pe lista de opționale a crossoverului japonez.
Miercuri, 05 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan X-Trail primeşte un motor turbo pe benzină: 1.6 DIG-T de 163 CP

Disponibil până acum exclusiv în versiune diesel, Nissan X-Trail primeşte din această toamnă şi o variantă pe benzină. Noul motor scoate 163 CP şi 240 Nm.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | General

Meci inedit astăzi în Autovot: Nissan X-Trail se luptă cu VW Polo facelift

Duelul de astăzi din Autovot are loc între două perechi de modele cât se poate de diferite. Fie că vorbim despre Volkswagen Polo şi Nissan X-Trail la capitolul maşini accesibile sau de Porsche Cayenne şi Jeep Cherokee, lupta de popularitate la fiecare clasă nu are cum să nu fie interesantă.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Feature

Amintiri din vacanţa de iarnă: 3500 de kilometri cu X-Trail, Clio, Pulsar şi Logan 10 ani

Pe timpul vacanţei de iarnă, membrii echipei Automarket îşi ocupă timpul punând la încercare modele noi pe o perioadă mai lungă. Iar de această dată, toate cele patru maşini au venit din grupul Renault-Nissan.
Joi, 03 Iulie 2014 | Industrie

Renault Espace va primi platforma lui Qashqai în 2015

Francezii de la Renault vor folosi platforma modulară a lui Qashqai şi X-Trail pentru următoarea generaţie a lui Espace. Cu ajutorul acestei platforme, concernul franco-japonez a reuşi deja să-şi mărească economiile cu 7%.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Dacia, Logan, GT-R, EuroNCAP, Qashqai, Scenic, Samsung, X-Trail
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru