Samsung

Sambata, 18 Martie 2023 | Tehnologie

STUDIU ROMÂNESC: Tehnologii auto revoluționare pentru anul 2023

O organizație românească ce are ca misiune susținerea înțelegerii transformărilor viitorului a publicat un studiu care evaluează tehnologiile auto inovative ale anului 2023.
Sambata, 11 Februarie 2023 | General

Samsung lansează un smartphone pentru fanii BMW

Gigantul sud-coreean Samsung a lansat o ediție specială pentru smartphone-ul Galaxy S23 Ultra, dedicată fanilor BMW. Telefonul este creat în colaborare cu marca bavareză și oferă o listă bogată de accesorii și servicii exclusive.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Industrie

Stellantis și Samsung vor investi 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea unei fabrici de baterii

Grupul Stellantis și Samsung SDI, divizia producătoare de baterii a gigantului sud-coreean, vor investi împreună 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea și deschiderea unei noi fabrici de baterii din Statele Unite. Uzina din statul Indiana își va începe activitatea în 2025.
Joi, 12 Martie 2020 | Tehnologie

Samsung promite îmbunătățiri pentru bateriile mașinilor elecrice: acumulatorii ar ocupa cu 50% mai puțin volum decât în prezent

Producătorul sud-coreean Samsung susține că dezvoltă o tehnologie prin care volumul bateriilor pentru mașini electrice ar urma să scadă la jumătate comparativ cu acumulatorii actuali.
Luni, 27 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ar putea avea dificultăți în aprovizionarea cu baterii pentru mașini electrice: Samsung își reduce livrările la un sfert din cantitatea stabilită

Samsung va livra pentru Volkswagen doar 25% din cantitatea de baterii pentru mașini electrice stabilită anterior, ceea ce ar putea afecta producția constructorului german.
Joi, 02 Mai 2019 | Tehnologie

Fiat Chrysler va folosi tehnologie Google și Samsung pentru conectarea tuturor modelelor, până în 2022: noile funcții vor fi disponibile începând cu 2019

Fiat Chrysler va utiliza tehnologie de la Google şi Samsung pentru conectarea tuturor vehiculelor sale, până în 2022, oferind servicii de muzică şi video, precum şi, ulterior, servicii de car-sharing şi posibilități de conducere autonomă.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault și Samsung au lansat SM3 ZE în Coreea de Sud, un sedan 100% electric cu autonomie de 213 kilometri

Renault Samsung Motors, joint-venture-ul dintre constructorul francez Renault și producătorul de electronice Samsung, a lansat în Coreea de Sud o nouă versiune a sedanului 100% electric SM3 ZE, acum cu autonomie de 213 kilometri.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Industrie

Samsung pune la bătaie 300 de milioane de dolari pentru viitorul mașinilor autonome

Samsung Electronics a anunțat că va deschide un fond de investiții de 300 de milioane de dolari, bani care vor merge către dezvoltarea sectorului auto, inclusiv pentru mașinile autonome.
Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | Masini electrice si hibride

Revoluţia bateriilor pentru electrice: Samsung promite autonomie de 600 km reali şi încărcare la 80% în 20 de minute

Samsung susţine că va lansa în 2021 o baterie pentru maşini electrice cu autonomie de cel puţin 600 de kilometri reali capabilă să se încarce până la 80% în numai 20 de minute.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Samsung se apropie amenințător de industria auto: a cumpărat Harman, furnizor de sisteme de sunet

Samsung a plătit 8 miliarde de dolari pentru achiziția Harman International. Gigantul sud-coreean are astfel acces la peste 30 de milioane de sisteme audio instalate pe mașinile actuale.
Marti, 30 August 2016 | Tehnologie

Samsung merge pe urmele Apple şi Google: Grupul Fiat-Chrysler, interesat de un parteneriat cu producătorul de electronice

Grupul Fiat-Chrysler a confirmat că este interesat de un parteneriat strategic cu Samsung, companie care ar putea cumpăra divizia de componente auto Magneti Marelli.
Luni, 15 Iunie 2015 | Siguranta

INOVAȚIE: Samsung te ajută să depășești camioanele pe drumurile cu o singură bandă

O campanie de promovare a televizoarelor Samsung în Argentina a arătat o posibilitate interesantă de creștere a siguranței rutiere: montarea de televizoare în spatele TIR-urilor pentru creșterea vizibilității.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Martie 2015 | Feature

7 tehnologii pe maşinile viitorului: cum va schimba internetul interacţiunea cu maşinile

Informaţii despre trafic în timp real, folosirea smartwatch-ului pe post de cheie, controlarea funcţiilor inteligente ale casei sau conexiuni rapide la internet sunt doar câteva dintre tehnologiile prezentate la Mobile World Congress 2015 care îşi vor face loc în maşinile viitorului.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Noul BMW iDrive: viitoarele modele germane vor avea ecran tactil și funcție de recunoaștere a gesturilor

BMW a prezentat la CES 2015 coceptul viitorului său sistem multimedia iDrive. Acesta va fi capabil să recunoască gesturi și va avea și funcție tactilă.
Vineri, 31 August 2012 | PARIS 2012

Renault Fluence facelift, anticipat de revizuirea fratelui Samsung SM3

Faceliftul aplicat modelului Samsung SM3 ar putea să-şi găsească corespondenţă şi pe fratele său francez, Renault Fluence. Berlina compactă ar urma să debuteze la Paris.
Joi, 09 August 2012 | Tehnologie

Audi R8 e-tron va fi primul model german cu oglindă retrovizoare digitală

Viitorul Audi R8 e-tron nu va avea lunetă. Prin urmare, pentru a putea garanta vizibilitate posterioară, Audi va folosi în locul oglinzii retrovizoare un ecran AMOLED de 7.7 inc,h pe care se vor proiecta imaginile unei camere.
Marti, 05 Iulie 2011 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Samsung SM7, berlina coreeană de lux

Samsung a publicat primele imagini cu interiorul noului SM7, un sedan de mari dimensiuni ce ar putea da naştere pe viitor unui potenţial înlocuitor pentru Renault Safrane.
Miercuri, 15 Iunie 2011 | Modele noi

Samsung a dezvăluit SM7, un vârf de gamă cu pretenţii premium

Samsung Motors, subsidiar al alianţei Renault-Nissan, a dezvăluit primele imagini şi informaţii ale noului SM7, vârf de gamă ce ar putea avea un corespondent şi în gama Renault.
Vineri, 01 Aprilie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Samsung SM7, fratele coreean al viitorului Renault Safrane

Samsung a dezvăluit astăzi la Salonul de la Seul modelul SM7, un sedan de segment E, care ar putea ajuta Renault să renască vechiul Safrane
Miercuri, 16 Martie 2011 | Modele noi

Viitoarea generaţie a lui Renault Laguna va fi schimbată radical

Viitoarea generaţie Renault Laguna, aşteptată să debuteze în 2015 sau 2016, va fi inspirată din modelele Audi A5 şi Infiniti Etherea Concept.

Tag-uri similare

BMW, Renault, Nissan, vanzari, Japonia, Franta, design, criza, Megane, Coreea de Sud
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru