Qashqai

Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noul Nissan Qashqai. 5 lucruri esențiale

Automarket a făcut o vizită în secret în Orașul Luminilor, Paris, pentru a face cunoștință cu noul Nissan Qashqai facelift. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale, dar și un video despre noul Nissan Qashqai facelift.
Joi, 16 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan: versiuni electrice pentru Qashqai, Juke și X-Trail

Nissan a anunțat că pregătește versiuni noi, electrice, pentru SUV-urile sale Qashqai, Juke și X-Trail. Primul dintre acestea va debuta în 2025 și va marca accelerarea tranziției către un viitor electric pentru constructorul japonez.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Intern

Nissan profită de Black Friday și lansează oferte speciale pentru Qashqai în România

Nissan dă drumul unei campanii speciale cu ocazia Black Friday și lansează oferte speciale pentru SUV-ul Qashqai în România. Ofertele sunt valabile până la 1 decembrie.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Intern

Prețuri Nissan Qashqai e-Power în România: start de la 38.900 de euro

Noua versiune hibrid Nissan Qashqai e-Power poate fi comandată în România. Disponibilă în 4 niveluri de echipare, aceasta pornește de la 38.890 de euro.
Marti, 08 Martie 2022 | Modele noi

Noul Nissan Qashqai e-Power: propulsor electric de 190 de cai putere și motor termic pe post de generator

Nissan a prezentat versiunea electrificată a SUV-ului Qashqai, numită E-Power. Noul model dispune de un motor electric de 188 de cai putere, iar motorul termic funcționează exclusiv pe post de generator. Mașina este disponibilă numai în Europa.
Joi, 18 Februarie 2021 | Modele noi

Noul Nissan Qashqai este aici: motorizări micro-hibrid, un ecran generos și faruri Matrix LED

Nissan a prezentat astăzi a treia generație a SUV-ului Qashqai, primul său model dezvoltat pe noua platformă CMF-C. Noul Qashqai propune două versiuni mild-hybrid bazate pe motorul pe benzină de 1.3 litri, care dezvoltă 138 sau 156 de cai putere.
Vineri, 05 Februarie 2021 | Modele noi

Prima imagine cu farurile noului Nissan Qashqai: noua generație se lansează în 18 februarie

Nissan a publicat o imagine-teaser pentru noua generație Qashqai și anunță că prezentarea oficială va avea loc în data de 18 februarie.
Luni, 07 Decembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noii generații Nissan Qashqai: instrumentar digital de bord de 12.3 inch și sistem de infotainment de 9 inch

Nissan publicat primele imagini cu interiorul noii generații Qashqai. SUV-ul va primi un instrumentar de bord digital de 12.3 inch, un Head-up Display de 10.8 inch și un sistem de infotainment de 9 inch cu suport pentru Android Auto și Apple CarPlay.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Nissan Qashqai: SUV-ul renunță la diesel, dar va avea versiune cu sistem e-Power și motorizări mild-hybrid

Nissan a publicat imagini sub camuflaj cu noua generație Qashqai, care va avea două motorizări mild-hybrid și o versiune e-Power cu motor electric și baterie alimentată de la un motor pe benzină. Nu vor exista unități diesel.
Marti, 22 Septembrie 2020 | General

Informații neoficiale: Nissan Qashqai va rămâne fără motoare diesel înainte de lansarea noii generații

Nissan a decis să elimine motoarele diesel de pe actualul Qashqai ca urmare a noilor norme de emisii care vor intra în vigoare la 1 ianuarie, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Nissan a amânat cu peste 6 luni startul producției pentru noua generație Qashqai

Nissan a decis să amâne startul producției pentru noua generație Qashqai din octombrie până cel puțin în luna aprilie a anului viitor, potrivit unor informații neoficiale din presa britanică.
Marti, 23 Iunie 2020 | Industrie

Renault și Nissan, acuzate că au manipulat emisiile pentru 1.3 milioane de mașini în Marea Britanie: ar fi afectate modele precum Clio, Megane, Captur, Juke sau Qashqai

O firmă de avocatură acuză Renault și Nissan că ar fi manipulat emisiile pentru aproximativ 1.3 milioane de mașini din Marea Britanie, folosind dispozitive ilegale. Afectate ar fi modele precum Clio, Captur, Megane, Juke, Qashqai sau X-Trail, ce au fost produse între 2009 și 2018. Avocații spun că fiecare client are dreptul la despăgubiri de 5.000 de lire sterline. Nissan a respins toate acuzațiile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitoarea generație Nissan Qashqai: japonezii vor să elimine motorizările diesel și să introducă variante hibrid

Nissan pregătește o nouă generație Qashqai, iar conform unor rapoarte, SUV-ul producătorului nipon ar putea fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Paris. SUV-ul ar urma să fie disponibil și în versiuni hibrid.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Nissan a lansat o ediție specială pentru Qashqai, X-Trail și Micra: N-Tec aduce noutăți de design și mai multă tehnologie

Nissan Qashqai, X-Trail și Micra au primit o ediție specială N-Tec cu îmbunătățiri de design, tehnologii precum ProPilot și compatibilitate cu Android Auto și Apple Car Play.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Industrie

Nissan vrea să renunțe la diesel pe modelul Qashqai: noua generație a SUV-ului, așteptată în 2020 cu versiuni hibride

Nissan vrea să renunțe la motorizările diesel pentru modelul Qashqai, urmând să se concentreze pe versiunile electrificate, potrivit unor surse din cadrul producătorului. Viitoarea generație a SUV-ului este așteptată în septembrie 2020 cu versiuni hibride.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan confirmă planurile pentru gama de SUV-uri: noile generații Qashqai și X-Trail și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya vor fi lansate în 18 luni

Noua generație Nissan X-Trail va fi prezentată până în vara anului 2020, în timp ce noul Qashqai va fi dezvăluit în septembrie 2020. De asemenea, japonezii vor lansa și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya cel târziu în 2021.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Nissan Qashqai va avea și versiuni hibrid: SUV-ul compact va debuta în 2020

O nouă generație Nissan Qashqai va fi lansată spre finalul anului viitor. Producătorul nipon promite atât modificări de ordin estetic, cât și îmbunătățiri în dreptul tehnologiilor de la interior. Gama de motorizări va include și versiuni hibrid.
Miercuri, 02 Octombrie 2019 | Industrie

Nissan analizează oprirea producției de SUV-uri în Marea Britanie: Qashqai ar putea fi produs în Spania

Nissan se gândește să mute producția de SUV-uri din Marea Britanie în alte țări europene, în cazul în care Brexit-ul nu produce un acord comercial cu UE. Surse apropiate de situație spun că producția lui Nissan Qashqai ar putea fi mutată în Spania, iar Juke va fi găzduit de altă țară de pe Bătrânul Continent.
Duminica, 10 Martie 2019 | Economic

Vânzările de SUV-uri au crescut anul trecut cu aproape 20% în Europa: Dacia Duster, pe locul 2 în segmentul său după Renault Captur, dar a depășit Peugeot 2008

Vânzările europene de SUV-uri au crescut anul trecut cu aproape 20%, până la 5.3 milioane de unități, reprezentând o treime din totalul pieței. Dacia Duster a urcat pe locul 2 în clasamentul SUV-urilor de segment B, în spatele lui Renault Captur, dar peste Peugeot 2008.
Duminica, 03 Februarie 2019 | Industrie

Brexit afectează fabricile auto din Marea Britanie: Nissan renunță la planurile de producție ale viitorului X-Trail la Sunderland

După ce a renunțat la o parte din angajați în 2018, Nissan va anunța sptămâna viitoare că planurile de a aduce viitorul X-Trail pe linia de asamblare de la Sunderland vor fi rupte.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru