Qashqai

Luni, 27 Noiembrie 2017 | Economic

Volkswagen Tiguan amenință supremația lui Nissan Qashqai în Europa: vânzările SUV-ului german au crescut cu 40% în primele 10 luni ale anului

Volkswagen Tiguan a fost cel mai bine vândut SUV în luna octombrie și devine o amenințare pentru liderul Nissan Qashqai, ca urmare a creșterii cu 40% a vânzărilor din primele 10 luni ale anului.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Modele noi

Primele indicii despre noua generație Nissan Qashqai: SUV-ul compact va prelua elemente de la conceptul IMx

Nissan a dezvăluit că viitoarea generație a popularului SUV Qashqai va prelua o serie de elemente de design de la conceptul IMx.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Nissan Qashqai facelift: crossover-ul primește sistem autonom ProPilot și îmbunătățiri de design

Nissan Qashqai facelift primește prima versiune a sistemului autonom ProPilot care poate fi utilizat pe autostrăzi, dar și câteva noutăți de design exterior și îmbunătățiri la materialele utilizate în interior.
Marti, 24 Ianuarie 2017 | Industrie

Top 10 SUV-uri vândute în Europa în 2016: Qashqai conduce clasamentul, Duster e pe locul al șaptelea

Nissan Qashqai continuă să conducă autoritar clasamentul vânzărilor SUV-urilor în Europa. VW Tiguan, rivalul său, se află pe locul al treilea, iar Renault Captur se infiltrează pe poziția secundă.
Miercuri, 13 Iulie 2016 | Masini autonome

Din 2017, Nissan Qashqai se va putea conduce singur. Sistemul Nissan ProPilot permite rularea semi-autonomă pe șosea, dar cu mâinile șoferului pe volan

Nissan va lansa pachetul semi-autonom ProPilot pe Qashqai în 2017. Pentru a evita neplăcerile semnalate în cazul modelelor Tesla, sistemul japonezilor nu va funcționa decât dacă șoferul ține mâinile pe volan.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Modele noi

Numai 3360 sunt norocoase: Nissan lansează ediția limitată Qashqai Black Edition

Doar 3360 de clienți europeni vor avea ocazia de a-și împodobi garajul cu un Qashqai Black Edition, o versiune specială construită în ediție limitată a SUV-ului japonez.
Marti, 03 Mai 2016 | Modele noi

Înghesuit între Juke și Qashqai: acesta este Nissan Kicks, cel mai nou crossover al mărcii nipone

Nissan a găsit spațiu între Juke și Qashqai pentru a dezvolta un crossover inedit. Noul Nissan Kicks preia o parte dintre liniile convenționale ale lui Qashqai, dar vine cu factorul cool prezent pe Juke.
Miercuri, 09 Martie 2016 | Industrie

Inversare de poziții: Qashqai depășește Micra în topul producției all-time Nissan din Europa

Nissan Qashqai a devenit modelul cu cel mai mare număr de unităţi produse în Europa din gama constructorului japonez, element care evidenţiază prima poziţie la vânzări ocupată în segmentul SUV-urilor pe Bătrânul Continent.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Feature

10 lucruri pe care nu le ştiai despre Nissan Juke, Qashqai şi X-Trail

Când faci un Juke de 600 de cai putere, când pui un urs pe plafon ca să-i testezi limitele şi când faci de 60 de ori înconjurul Pământului doar ca să fii sigur că suspensiile sunt ok, e clar că vorbim de o treabă cât se poate de serioasă. Avem 10 motive pentru care Nissan reuşeşte să fie o marcă a crossoverelor.
Joi, 16 Iulie 2015 | Industrie

Nissan a devenit cel mai bine vândut brand auto asiatic din Europa

După primele șase luni ale anului 2015, Nissan este cel mai bine vândut brand auto asiatic pe piața europeană. Nissan devansează mărci ca Toyota sau Hyundai, iar succesul este datorat în special modelelor Qashqai și Juke.
Marti, 10 Februarie 2015 | Feature

Ce maşini cumpără europenii? Cele mai vândute mărci şi modele în Europa în anul 2014

Piaţa auto europeană se află în reviriment. Majoritatea constructorilor au încheiat anul 2014 cu creşteri semnificative ale vânzărilor, iar piaţa auto s-a întors pe plus şi în România după şase ani de recesiune.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Nissan Qashqai Nismo va avea un motor 1.8 turbo de 266 CP

Nissan va dezvolta o versiunea Nismo a lui Qashqai, pe lângă cea a lui Pulsar, spun surse din cadrul mărcii nipone. SUV-ul compact de performanţă va avea un motor 1.8 turbo, care va livra în jur de 266 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Iulie 2014 | Industrie

Renault Espace va primi platforma lui Qashqai în 2015

Francezii de la Renault vor folosi platforma modulară a lui Qashqai şi X-Trail pentru următoarea generaţie a lui Espace. Cu ajutorul acestei platforme, concernul franco-japonez a reuşi deja să-şi mărească economiile cu 7%.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Intern

Preţuri pentru noul Nissan Qashqai: start de la 18.690 euro

Importatorul Nissan în România a anunţat preţurile noii generaţii a lui Qashqai. SUV-ul compact al japonezilor pleacă de la 18.690 euro cu TVA inclus, valabil pentru versiunea 1.2 benzină turbo de 115 CP.
Luni, 17 Martie 2014 | Modele noi

Tracţiunea integrală, bună doar pentru imagine: doar 10% dintre clienţii primei generaţii Qashqai au ales versiuni 4x4

Nissan a păstrat sistemul 4x4 în oferta Qashqai pentru a întări imaginea off-road a modelului, explică reprezentanţii mărcii. Doar 10% dintre clienţii primei generaţii au ales această dotare.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | Siguranta

Nissan Qashqai a obţinut cinci stele la testele EuroNCAP

Organismul independent EuroNCAP a testat noua generaţie a lui Qashqai. SUV-ul japonez a fost singurul model pus la încercare în prima sesiune de teste de siguranţă derulată în 2014.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Modele noi

Nissan: "Noul Qashqai este desenat pentru a da senzaţia de siguranţă"

Taisuke Nakamura, directorul de design al Nissan Europe, a explicat scopul elementelor estetice noi din gama Qashqai. Modelul foloseşte mai multe trucuri pentru a întări senzaţia de siguranţă.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan Qashqai a ajuns la a doua generaţie: imagini şi informaţii oficiale

Nissan a prezentat primele imagini ale celei de-a doua generaţii a lui Qashqai. SUV-ul compact va fi lansat comercial în 2014, la şapte ani de la debutul primului Qashqai.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Modele noi

Nissan nu exclude posibilitatea unei versiuni electrice a lui Qashqai

Următorul Nissan Qashqai ar putea fi oferit şi într-o versiune electrică. Însă, această versiune nu este o prioritate pentru constructorul japonez.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Modele noi

Suzuki doreşte un partener pentru dezvoltarea versiunii de serie a lui S-Cross

Japonezii de la Suzuki au anunţat că doresc să construiască o versiune de serie a lui S-Cross şi că sunt deschişi la un parteneriat cu un alt producător.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru